Öğrenci beslenme programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ram55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ram55

Üye
Bu konu altında sabit bir konu olmasını temenni ediyorum , benim ve diğer arkadasların sorunlarının çözülmesi bu konu sayesinde olur inşallah.
Boy : 164
Kilo : 63-66 arası gidip geliyorum
Bel : 84cm ve alt karın bölgesi ve yanlarında bol miktarda yağ var onları yakmam gerekiyor.
Şuanda ki beslenme programım

Sabah (09.00) --> 1 şişe (0.5ml) Su , 1 adet simit
Öğlen (12.40) --> Evde yemek ne varsa , Ekmek çok az ve aşırı yemek yok. 1 max 2 tabak.
Akşam ( 15.00--18.00 arası ) --> Evde ne yemek varsa Ekmek çok az ve aşırı yemek yok 1max 2 tabak.
Bana gereken , düzgün bir yemek programı ve programın amacı KİLO VERMEK
Bunun için beraber güzel bir program yapabilirmiyiz?

Kardesim aksam karbonhidrat alma bol su ic evde karin hareketleri yap eminim faydasını gorecen bolcada yogurt ye...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kolay gelsin inşallah amacınıza ulaşırsınız
bende karbonhidratı azaltman gerektiğini düşünüyorum. simit yerine kahvaltılık gevreklerden yesen öğlen ve akşam ekmeği yemesen hem iştahın olmaz hemde daha hızlı ulaşırsın sonuca.
ton balığı alıp yağını süzüp salata ile bir öğün yapabilrisin mesela.
sabah yiyeceğin simit öğleye kadar iştahını açacak seni zorlayacaktır

Kardesim aksam karbonhidrat alma bol su ic evde karin hareketleri yap eminim faydasını gorecen bolcada yogurt ye...

Abicim öğün olarak ne kullanayım ?[DOUBLEPOST=1395844873][/DOUBLEPOST]
kolay gelsin inşallah amacınıza ulaşırsınız
bende karbonhidratı azaltman gerektiğini düşünüyorum. simit yerine kahvaltılık gevreklerden yesen öğlen ve akşam ekmeği yemesen hem iştahın olmaz hemde daha hızlı ulaşırsın sonuca.
ton balığı alıp yağını süzüp salata ile bir öğün yapabilrisin mesela.
sabah yiyeceğin simit öğleye kadar iştahını açacak seni zorlayacaktır

Sabah simit öğlen ton balığı , salata akşam ?

Kardesim sabah krallar gibi öğlen prensler gibi aksam köleler gibi yemek ye abur cuburu kes sekerli tuzu kes yagli yiyecekler yeme normal ev yemekleri ye ogunlerini kucuk porsiyon olarak tuket aksam yatmadan oncede 15 daka karin egzersizleri yap ip atla 2 aya 6 karin kasini dizersin desem inanma karin kasi biraz zor kardesim ama fitlesirsin :)

Kardesim sabah krallar gibi öğlen prensler gibi aksam köleler gibi yemek ye abur cuburu kes sekerli tuzu kes yagli yiyecekler yeme normal ev yemekleri ye ogunlerini kucuk porsiyon olarak tuket aksam yatmadan oncede 15 daka karin egzersizleri yap ip atla 2 aya 6 karin kasini dizersin desem inanma karin kasi biraz zor kardesim ama fitlesirsin :)

Abi peki ne kadar sürede karın kaslarını dizebilirim ? :D[DOUBLEPOST=1395854449][/DOUBLEPOST]
130 gr protein almaya çalıs , kilo vercem diye olan kaslarında düşmesin
bir sorunumda bu efenim , yediklerimin gr ' larını nerden öğreneceğim . ya şöyle yapsak ? günde 1 haslanmıs yumurta yesem ?[DOUBLEPOST=1395856003][/DOUBLEPOST]ve şimdi evime 1 adet kondisyon bisikleti kurdum günde 15-20dk mekik bisiklet ve ip atlama yapsam bel bölgesini inceletebilir ordaki yağları yakabilirmiyim ?
Aksine internette gördüm , adam kondisyon bisikleti sadece bacak çalıştırır karın bölgesine faydası yok ve kalça büyütür dedi

Son düzenleme:
Back
Yukarı