Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar fitness a başlayalı 1 ay oldu 1.90 boyunda 60 kiloyum. Kilo almada sıkıntı çekiyorum yardımcı olabilir misiniz. Suplement kullanmalı mıyım. Kullanmami onerirseniz hangisini kullanayım
Maddi durumun varsa gunde 5-6 yumurta beyazi 250-500 pirinc veya yulaf ve 250-500 gram tavuk la guzel kilo alirsin kasinida yaparsin ama yok ben bunlari alamam ki o zaman al gold fistik ezmesi al bi tane beyaz ekmek surbsur ye hangisi daha iyi karar ver yap [DOUBLEPOST=1417343854][/DOUBLEPOST]Maddi durumun varsa gunde 5-6 yumurta beyazi 250-500 pirinc veya yulaf ve 250-500 gram tavuk la guzel kilo alirsin kasinida yaparsin ama yok ben bunlari alamam ki o zaman al gold fistik ezmesi al bi tane beyaz ekmek surbsur ye hangisi daha iyi karar ver yap