Çok mu yiyorum???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Limm10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Limm10

Üye
Merhaba, iyi günler dilerim arkadaşlar.

Öncelikle spora 1.5-2 haftadır başladığımı belirtmek isterim. Çok fazla ağır kaldıramıyorum, yeni başlayan biri olduğum için normal görüyorum :) Sporda gelişim sağlayabilmek için beslenmenin antremandan daha önemli olduğunu her okuduğum makalede görüyordum. Bunun için kendi çabalarım ile beslenme programı oluşturdum. Boyum 179cm kilom ise 71-72 aralığında. Hafiften bel çevrem yağlı. Sizce beslenmem uygun mu?
Ağırlıklar: çiğ olarak hesaplanmış
Sabah: 100 gr yulaf+2B+3Tüm yumurta+5zeytin+Peynir+sade kahve+ salata
Ara öğün: elma & muz
Öğün1: 150 gr bulgur ( piş iken 400-500gr ) + 200 gr tavuk göğsü+ salata+ zyağı
Öğün2: 150 gr bulgur ( piş ikrn 400-500gr ) + 200 gr tavuk göğsü + salata+ zyağı
Öğün3: 100 gr tavuk göğsü
Öğün4: 25 gr leblebi+ 15 gr (fındık + fıstık) + 20 gr kuru üzüm
Öğün5: 250 gr yoğurt

Spor salonundaki hocam bunlar çok fazla, yağlanırsın diyor. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Eğer hacim almak istiyorsan. Gayet normal geldi bana beslenme. Yağlanacak bir şey yok bu listede!!!
Sabah kahvaltı tam enerjik bi kahvaltı. Kuruyemiş var. Ne bilim bana normal geldi. Ben 83 kiloyum. Yüzde 20 farkla beslenmemiz aynı

Eğer hacim almak istiyorsan. Gayet normal geldi bana beslenme. Yağlanacak bir şey yok bu listede!!!
Sabah kahvaltı tam enerjik bi kahvaltı. Kuruyemiş var. Ne bilim bana normal geldi. Ben 83 kiloyum. Yüzde 20 farkla beslenmemiz aynı
Her ağızdan ses çıkıyor, artık salonda kim doğru kim yanlış söylüyor anlamak zor :) Bence de yağlanmayı gerektirecek bir besin yok dememe rağmen her gün bu şekil karbonhidrat alma diyorlar. Acaba off günlerde düzeni bozup karbonhidratı azaltsam mı?

Dostum hacim almak istiyorsan az bile diyebilirim. Ben 89 kiloyum senden daha fazla yiyorum. Tabi ki de yiyeceksin vucuduna adele eklemek istiyosan.

yağlı falan değilsen üzerine bulk yapıyorsan az bile gelebilir 2800 kalori. ama sadece tavuk göğsünde takılı kalmamaya çalış balıgı kırmızı eti falan da tüket.

Eğer sıkı bi çalışman var ise yağlanma yaşamazsın.300 kalori düşürebilirsin off günlerde

günlük 500 gr tavuk göğsü biraz fazla gibi onun yerine onu azaltıp başka şeyler ekleyebilirsin gibi yanlışmı düşünüyorum ?

Back
Yukarı