Merhaba.yaklasik 2 senedir aralikli olarak bb yaptim.vucudumda degismeler oldu.boyum 170 kilom 70 e kadar ciktim.ama suan baya zayifladim 61 kiloya dustum.gucum artmiyor ne yaptiysam artmadi gucum kondisyonum cok zayif ellerim kucucuk ayakkalrim kiz ayagi gibi.boyum zaten kisa.o kadar sporla uğraşmaya ragmen disardaki siradan biri benden çok daha guclu.en basitinden merdiven cikarken bile bacaklarim yoruluyor surekli merdiven felan ciktigim halde hep boyle oluyor.hizli felan kosamiyorum.cok ziplayamiyorum.gun icinde de surekli bir yorgunluk ve halsizlik var canim hic birsey yapmak istemiyor.agirliklarim hic artmiyor.guclenmek icin 5x5 yaptim arttiramadim agirlik en fazla 60 kg bench 60 kg de squat cikabildim 5 tekrar.vucudum idare eder en azindan zayif durmuyorum ama gucum hic yok.gecen gun paintball oynamaya gittik silah 5 kg civariydi silahi elimde tasirken zorlandim titremeye basladi elim.herkes dalga geciyor sirf bu yuzden birde polis olmayi istiyordum millet duyunca guluyor geciyor.zaten sirf polis olmak istedigim icin spora basladim ama olmuyor bos zamanlarinda kendi kafasina gore takiliyor millet ben spora gidiyorum ama yine de onlar benden gucluler. Yurt ortaminda kaliyorum yurtta cikan yemeklerden et felan cikinca et felan yemiyorlar birde bu benden guclu dediklerim
Sizce ne yapmam lazim iyice moralimi bozdu bu durum.kiz gibiyim zaten suratim da en fazla 16 17 yaslarinda gosteriyor ama 22 yasindayim.
Sizce ne yapmam lazim iyice moralimi bozdu bu durum.kiz gibiyim zaten suratim da en fazla 16 17 yaslarinda gosteriyor ama 22 yasindayim.