Çok değil 5 dakikanızı ayırırsanız sevinirimmmm :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bakkal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bakkal

Üye
Ya millet ben 19 yaşındayım. Bedensel olarak ergenlikten çıktım ama psikolojik olarak hâlâ etkileri devam ediyor. Boyum 169 kilom 93 dü. Normalde 81 kiloydum şu 3 ayda 12-13 kilo aldım. (Psikolojik sorunlarım vardı) şimdi pişman olup zayıflamaya karar verdim. Başarılı oldum 93 den 85 e düştüm 1 ayda. Az yedim. Salata yedim meyve falan hep sağlıklı şeyler yedim fakat hiç spor yapmadım Ve şunu gözlemledim ben deli gibi kilo kaybediyorum fakat bedenim hâlâ aynı. Tamam pantolon biraz da olsa düşmeye başladı ama göbeğim falan daha çok çıktı. Yağ yerine kas yakmışım meğersem kilo kaybetmemin sebebi de buymuş. Bana şöyle yakışıklısından bir öneri verirseniz çok iyi olur abiler ablalar. Bu kilo işime girdim gireli çok halsizim de ona da bi çare bulursanız çok sevinirim. Şimdiden çok çok teşekkürler :)

Ben okuduğumda ilk olarak şuna takıldım. Yağ yerine kas yakmışım diyorsun da bunu neye dayanarak söylüyorsun ?
Şimdi senin soruna gelince beslenme programında değişikliğe kaçman lazım karbonhidartı kesip proteine yüklenmen ve bunun yanında da günlük karın hareketlerinden falan girmen lazım.

Back
Yukarı