Çok ciddi diyet yapıyorum sıkıntı olurmu ?

Arkadaşlar biliyorum birşeyler olabilir ama çok zararı olacağını sanmadığımdan size soruyorum . 1,5 ay içersinde 10 kg vermem gerekiyor. Günde 30 dk bisiklet ve diğer ağırlık kas antremanlarımı vucüt düzeyimde düzenli şekilde yapıyorum. Antremandan 10 dk önce BCAA alıyorum. Bir günüm şöyle geçiyor ; Sabah 1 kibrit kutusu peynir 1 1 snickers . Öğlen 1 snickers. Akşam 1 snickers. Ve günde 3,5-4 litre su içiyorum. Snickersın yeterli enerjiyi verdiğini ve BCAA ile ihtiyacımı tamamladığını düşünmekteyim. Sizin görüşleriniz nelerdir ? Sıkıntısı ne olur

Buradaki hiçbir arkadaşın yaptığını destekleyeceğini düşünmüyorum. Kilo vermek istiyorsan, ciddi ciddi diyet yapmak istiyorsan günlük alman gereken kalori miktarından 500 kalori düşersin. Yine alman gereken proteini alırsın. Yağ ile karbonhidratıda kaloriye tamamlatırsın. Şuan yaptığının sana hiçbir faydası olmayacak.

Bu beslenmenin kasla falan degerlendirilecek yani yok.

Supplementler gercek bir yemegin yerini asla tutmaz.

Cok zararli bir sey yapiyorsun. Hele bir de gelisme cagindaysan doktor gozetimi olmadan boyle.bir sey yapmamalisin.

Dokor boyle bir seyi zaten kabul etmeyecektir.

Gorus falan beyan edecek bir sey yok. Yaptigin sagliga zararli.

Eger yok ben boyle beslenecegim diyorsan o zaman sagligini dusunerek sporu birakmalisin. Boyle beslenmeyle bakkala yuruyuse bile gidilmez.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı