Hergün en az 1 kase çoban salatası tüketiyorumsebze ve yeşilliği ihmal ediğ sindirim sistemini perişan edrsen kilo falan veremezsin kabız olur kiloları içinde saklarsın
Hergün en az 1 kase çoban salatası tüketiyorumsebze ve yeşilliği ihmal ediğ sindirim sistemini perişan edrsen kilo falan veremezsin kabız olur kiloları içinde saklarsın
Onları tüketiyorum hergün elma erik yiyorum salata yiyorum muzda elimden geldiğince tüketiyorum o açıdan bi sıkıntı yokKaldıray iyi hatirlatti . Kesinlikle bağırsaklarını bu süreç içerisinde calistirabilmek için bol posalı bamya , pırasa , yeşil fasulye.Onun dışında sebze olarak roka , tere otu, maydanoz . Lifli meyvelerden elma ,Kuru erik, armut ve narenciye (portakal, greyfurt..) nektarin, şeftali, muz ve böğürtlen tüket.
Çok teşekkür ederim yardımların için beslenmem ancak bu kadar umarım isteğime kavuşurum ilgilendiğiniz için tekrardan teşekkürlrrO zaman başarılar.Kafana takılan şeyler olursa özelden yazarsın.10 yılımızı bu sektörde geçirdik.Gunahi hatası sevabıyla neler gördük neler görmedik..