Çok ağır bir programla başladım sanki

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MuCCo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MuCCo

Üye
Merhaba arkadaşlar ben 19 yaşındayım 73 kiloyum boyumda 173. bugüne kadar hiç adam akıllı spor yapmadım hep böyle yarım yamalak 1 hafta falan yaptım ve aşırı hamlanmış durumdayım bugun spora yazıldım ölçülerimi falan aldı hoca gerçi benimle aynı yaşta ama neyse. 10 dk lık bir koşuyla başladı eyvallah ardından 5 göğüs 3 omuz 3 ön kol 3 bacak ve 3 bel bölgesi hareketi yaptırdı ve coğu 4x12 olarak. ben aşırı zorlandım bazı hareketleri düzgün yapsam bile bitiremedim program ağır geldi açıkcası yaklaşık 2 saat 15 dk falan sürdü tamamlamam sizce program normal mi bende mi sorun var yoksa ağır bi program mı. buda resmi

bu programdan memnun değilsen internetten yeni başlayanlar için düzgün bi program bulabilirsin ve set aralarında dinlenme sürene dikkat et

Merhaba arkadaşlar ben 19 yaşındayım 73 kiloyum boyumda 173. bugüne kadar hiç adam akıllı spor yapmadım hep böyle yarım yamalak 1 hafta falan yaptım ve aşırı hamlanmış durumdayım bugun spora yazıldım ölçülerimi falan aldı hoca gerçi benimle aynı yaşta ama neyse. 10 dk lık bir koşuyla başladı eyvallah ardından 5 göğüs 3 omuz 3 ön kol 3 bacak ve 3 bel bölgesi hareketi yaptırdı ve coğu 4x12 olarak. ben aşırı zorlandım bazı hareketleri düzgün yapsam bile bitiremedim program ağır geldi açıkcası yaklaşık 2 saat 15 dk falan sürdü tamamlamam sizce program normal mi bende mi sorun var yoksa ağır bi program mı. buda resmi
2 saat 15 dk çok fazla, ağırlık antrenmanı dediğin yeni ve orta seviyelerde ortalama 45 dk civarı olur, birdahaki antrenmanı da aynı şekilde böyle uzun yaparsa o salonda devam edip etmemeyi bi gözden geçir..

2 saat 15 dakika nedir ya? Neredeyse bir haftalık süreyi bir güne sığdırmış bir an önce değiş programını.

Hayır bide bana uygun programı yazmak için 20tl extraücret istediler aksi takdirde bireysel çalışacakmışım bende salak gibi verdim ona yanıyorum.

Çok yüklü uzun süreli bir ödeme yapmadıysan ve yakınlarda başka salonlar varsa salonunu değiştirmeni tavsiye ederim. Eğer yoksa en azından programını değiştir.

Back
Yukarı