Olabildiğince hızlı kaldırıp bekletip yavaş indiriyorum, hareketleri tam olarak yapıyorum ant sonunda 1-2 tekrar yapabilecek gücüm kalmıyor.[DOUBLEPOST=1452984088][/DOUBLEPOST]Hareketleri düzgün girdiğine emin misin? veya kendini yeteri kadar zorladığına
Upright rowda o kadar ağırlık nasıl giriyorsun 30 kg anca giriyorum formu düzgün yapman lazım. Hareketleri yedirmen lazım kasa.
Evet karıştırmışım barbell shrug.[DOUBLEPOST=1452984197][/DOUBLEPOST]upgriht row ile bent over rowu karıştırıyor olmayasın isimlerini ?
Daha ilk ay bu ağırlıkları girmeye başladım sonrasında artmadı 1kg koysam kalkmıyor.bench 3 ay için çok iyi yaşta var o yüzden 2 yılda 150 kg ye gelirsin
Kısa bir süre çalıştım, max ağırlıklıklarla çalışmadan nasıl gelişeceğim?Spor gecmisin var mi yoksa ilk defa mi yapiyosun
Eger ilk defaysa ve bu agirliklarla basladiysan baslangic icin fazla bu agirliklar
Daha az agirliklarla daha az artirarak devam etmelisin
Antrenmandan sonra ne kadar dinleniyosun ikinci antrenmanda da kas ağrıların devam ediyo mu
Antrenman en fazla 40 dk sürüyor, set sonlarında yüksek tekrar girmemin sebebi kaslarda yıpranma hissetmiyorum.Drop set yapma, antrenmanın çok uzun sürmesin, hareketleri nizami yap, 3-4 haftada 1 şoka uğrat vücudunu, 5-3-1 veya 20-25 tekrar gibi tekrarlar girerek değişiklik yap.
Bazen de tek yapman gereken beklemek olabiliyor.