Çikolatalı süt

arkadaşlar varmı yokmu bilmiyorumda benim aklıma geldi denedim hoş oldu.
Bu sıralar sıcak birşeye ihtiyaç duyuyr insan akşam 8 9 gibide kahve içilmez 11 de yatanlar için diyorum bunu bende bunu düşündüm
Malzemeler : yarım yağlı süt ve kakao
Yapılışı : sütü cezvede ısıtın istenilen sıcaklıga geldiginde alın ve bardaga dökün 200 ml süte 1 tatlı kaşıgı kakao (çay kaşıgı degil) atın ve karıştırın.Muazzam.

arkadaşlar varmı yokmu bilmiyorumda benim aklıma geldi denedim hoş oldu.
Bu sıralar sıcak birşeye ihtiyaç duyuyr insan akşam 8 9 gibide kahve içilmez 11 de yatanlar için diyorum bunu bende bunu düşündüm
Malzemeler : yarım yağlı süt ve kakao
Yapılışı : sütü cezvede ısıtın istenilen sıcaklıga geldiginde alın ve bardaga dökün 200 ml süte 1 tatlı kaşıgı kakao (çay kaşıgı degil) atın ve karıştırın.Muazzam.

Hazır çikolatalı sütlerden alıyorum

O kadar şekerden birşey olmazki
tavsiye edilen maksimum 33 gramdır.Ee herkesin metabolizma başka herkesin vucüdu başka ben okadar alsam yaglanırım ki geçen sene alıyordum yağlandım. ben sadece muz ve portakal yiyorum muzu potasyum için portakalı ise c vitamini için ayrıyetten b1 b6 b12 vitamini alıyorum. Bu meyvelerde zaten seker var birde onu içersem yaglanırım onu içersemde vitamin alamam :D

Antrenman sonrası biraz şeker alman lazım zaten bende muz portakal yerim ama idman sonrası çikolatalı süt meyve suyu içiyorum yağlanma yok

Back
Yukarı