Beyler bir konuyu cok merak ediyorum. Bilmiyorum neden benim canim antremandan sonra ozellikle aksama dogru inanilmaz derecede cikolata istiyor. Tum hucrelerim cikolata cikolata diye bagiriyor desem yalan olmaz. Az once elime bir bar cikolata aldim besin degerlerine baktim yerine koydum
240 Calori
15g yag
2g protein
20g seker ------------------canim inanilmaz istiyor ve neredeyse karsi koyamayacak duruma geldim. Sizler haftada ya da gunde ne kadar tuketiyorsunuz?
Haftada 1-2 bar cikolata yemenin cok zarari olurmu? Ayrica forumda bir yerde okumustum kilogram basina dietmzde max ne kadar yag olacagini fakat yerini bulamiyorum. Bu sorumuda cevaplarsaniz cok memnun olacagim.
Saygilar

240 Calori
15g yag
2g protein
20g seker ------------------canim inanilmaz istiyor ve neredeyse karsi koyamayacak duruma geldim. Sizler haftada ya da gunde ne kadar tuketiyorsunuz?
Haftada 1-2 bar cikolata yemenin cok zarari olurmu? Ayrica forumda bir yerde okumustum kilogram basina dietmzde max ne kadar yag olacagini fakat yerini bulamiyorum. Bu sorumuda cevaplarsaniz cok memnun olacagim.
Saygilar