Çevremdekiler... :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x10.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haftada 1 versen en sağlıklısı
20 kilo fazlan var desek(atıyorum)
20 hafta eder
5 ayda işi bitirirsin
hatta daha kısa bence
bikaç ay dayan sonrasını düşün herkes peşinde senin falan:D
plajda falan
kızlar falan
:DDDD
sonra milli olma faslı falan filan her kez peşinde :D
sen zayıfladıktan sonra kızlarla aran nasıl oldu :D

Bu muhabbetin sonu kötü bitiyor :D bu arada fitness başladım ve gerçekten faydasını görüyorum yavaştan yavaştan :)
Sadece fiziksel degil ruhsal olarak da iyi hissediyor insan. Onu gectim notlarim bile yukseldi hayatim duzene girdi :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sonra milli olma faslı falan filan her kez peşinde :D
sen zayıfladıktan sonra kızlarla aran nasıl oldu :D
Sana yemin ederim 104 kiloyken iki kizla ayni anda cikiyodum kilo verdim kas yapiyorum kimse bakmiyor :((( trajikomik:D

Kimin ne söylediği önemli değil, sizin ne istediğiniz önemli. hedefinizi karşınıza koyun ve ona doğru ilerleyin.
Ancak şunuda unutmayın. bu bir sabır sporu ve bizim gibi kilo sorunu olanlar için bu çok daha zorlayıcı oluyor. ama unutmamak gerek; hemen 1-2 ayda hayalindeki vücuda kavuşamazsın. Bu yüzden düzenini korumak, istikrarlı ve emin bir şekilde yürümen gerekiyor.
Yolunda başarılar.

Kardesim mutfakla arandaki aşki kes :) karbonhidrat alimini kesinlikle dusurmen lazim. Antremanlardan once koyu kahve ic icindeki kafein metobolizmani hizlandiracaktir. Mide bòlgende çok aşiri yaglanma varsa l carnitine kullan derim.

Kardesim mutfakla arandaki aşki kes :) karbonhidrat alimini kesinlikle dusurmen lazim. Antremanlardan once koyu kahve ic icindeki kafein metobolizmani hizlandiracaktir. Mide bòlgende çok aşiri yaglanma varsa l carnitine kullan derim.

kahve antrenmandan ne kadar once?

Sana yemin ederim 104 kiloyken iki kizla ayni anda cikiyodum kilo verdim kas yapiyorum kimse bakmiyor :((( trajikomik:D

WTF :D[DOUBLEPOST=1392289231][/DOUBLEPOST]
Kimin ne söylediği önemli değil, sizin ne istediğiniz önemli. hedefinizi karşınıza koyun ve ona doğru ilerleyin.
Ancak şunuda unutmayın. bu bir sabır sporu ve bizim gibi kilo sorunu olanlar için bu çok daha zorlayıcı oluyor. ama unutmamak gerek; hemen 1-2 ayda hayalindeki vücuda kavuşamazsın. Bu yüzden düzenini korumak, istikrarlı ve emin bir şekilde yürümen gerekiyor.
Yolunda başarılar.
Eyvallah abi saolasın :D

Back
Yukarı