ne kadar zamanda zayıflarımşubatta başladım yaza 78 kilo ile girdim ama iki şınav bile çekemiyodum dediğim gibi fitness a devam.bu arada fitness yapaydım daha önce hedefe ulaşırdım gibime geliyor![]()

ne kadar zamanda zayıflarımşubatta başladım yaza 78 kilo ile girdim ama iki şınav bile çekemiyodum dediğim gibi fitness a devam.bu arada fitness yapaydım daha önce hedefe ulaşırdım gibime geliyor![]()
haftada 1 versen en sağlıklısıne kadar zamanda zayıflarım![]()
sonra milli olma faslı falan filan her kez peşindehaftada 1 versen en sağlıklısı
20 kilo fazlan var desek(atıyorum)
20 hafta eder
5 ayda işi bitirirsin
hatta daha kısa bence
bikaç ay dayan sonrasını düşün herkes peşinde senin falan
plajda falan
kızlar falan
DDD
Sadece fiziksel degil ruhsal olarak da iyi hissediyor insan. Onu gectim notlarim bile yukseldi hayatim duzene girdiBu muhabbetin sonu kötü bitiyorbu arada fitness başladım ve gerçekten faydasını görüyorum yavaştan yavaştan
![]()
Sana yemin ederim 104 kiloyken iki kizla ayni anda cikiyodum kilo verdim kas yapiyorum kimse bakmiyorsonra milli olma faslı falan filan her kez peşinde![]()
sen zayıfladıktan sonra kızlarla aran nasıl oldu![]()
kahve antrenmandan ne kadar once?Kardesim mutfakla arandaki aşki keskarbonhidrat alimini kesinlikle dusurmen lazim. Antremanlardan once koyu kahve ic icindeki kafein metobolizmani hizlandiracaktir. Mide bòlgende çok aşiri yaglanma varsa l carnitine kullan derim.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
herhalde 20 -30 dakika önce alsan işini görür. özellikle kardio dan önce çok güzel sonuç veriyor.kahve antrenmandan ne kadar once?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
WTFSana yemin ederim 104 kiloyken iki kizla ayni anda cikiyodum kilo verdim kas yapiyorum kimse bakmiyor(( trajikomik
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah abi saolasınKimin ne söylediği önemli değil, sizin ne istediğiniz önemli. hedefinizi karşınıza koyun ve ona doğru ilerleyin.
Ancak şunuda unutmayın. bu bir sabır sporu ve bizim gibi kilo sorunu olanlar için bu çok daha zorlayıcı oluyor. ama unutmamak gerek; hemen 1-2 ayda hayalindeki vücuda kavuşamazsın. Bu yüzden düzenini korumak, istikrarlı ve emin bir şekilde yürümen gerekiyor.
Yolunda başarılar.