Çevre baskısı

arkadaslar küçükken zayiftim...yani zayif arkadaşlar bilir herhangi bir misafirlige gidildiginde hemen dikkatler uzerimize gelir siz bu cocuga ekmek yedirmiyonuz ac kalmis bu cocuk vah zavalli vah :))Beden kitle indeksinde saglikli dercesindeydim.Zayiftim ama kasli bir vucudum vardi kendimce yag olmayinca karin kaslarim hacimsiz bile olsa belli oluyordu. Ama gel gor ki akrabalarin elestirileri beni mahvetti yeter dedim. O zamanlar Bodyforum haberim yoktu. Tecrubesizdim ne bulduysam kafaya göre yedim. zamanla kilo aldim kollarim biraz kalinlasti fakat yagli bir vucudum oldu(Armut tipi)180 boy 72 kilo onceden 175 boy 60 kiloydum.Siz degerli hocalar sorum:
1)elestrilere ragmen eski halime dönüp sil bastan sporla mi kilo aliyim.
2) Yoksa simdiki halimde kas yapmayami calisiyim. Mekik falan karin kasi cikarmiyor. Forumda da arkadaslar yazmis bolgesel yag kaybi olmaz diye :( :( ;(
Hersey icin simdiden sagolun

yag oranini bilmem de kilo boy pekte siritmiyor, kas antrenmani + kardiyo yaparsin

evet kardesim %70-80 yag olarak aldim galiba. Ama forum arastiriyorum Bcaa protein tozuna göre biraz daha hesapli onu kullacam Vg basliyacam. Siteyi kuranlardan Allah razi olsun cok yararli bir site olmus

Back
Yukarı