Çekme Kancası ve Karate Kemeri ( Strap )

kemer işi farklı tabi ama strap konusunda genel kaideyi söylemek isterim..
Flex dergisinde de okumuştum..önkollara, bileklere, elin sıkma gücüne ihtiyaç azalıyor ve bu kaslar zayıf kalıyor diye bir inanış var strap kullanımında..
fakat strap kullanarak birkaç tekrar fazla çıkarabiliyorsunuz..elinizden kayacak bara değil çalıştığınız kasa yoğunlaşıyorsunuz ve belki de nizamiyeti bozmuyorsunuz..

kullanmasanız ele edeceğiniz fayda nedir bileklerin vs..güçlenmesi..bunun için de ayrı bilek vs çalışın olsun bitsin..

Arkadaşlar ben bunu yapcam gerekenler elimde mevcut ama bu ne işe yarıyo onu tam olarak anlamış değilim. Bilen birisi açıklarsa iyi olur.

Biraz sonra konuyu açan arkadaşa teşekkür tıklayacağım çünkü bu alet tam benlik benim sol elim bilekten yok kawramaların bazılarında zorlanıyorum bu strap denen aletin kancalısından lazım bana bi kanca ayarlayıp karete kemerine çaktırmam yeterli olur heralde ama zaten yurt dışındfan protein tozu ws getirmeyi düşünüyorum uygunsa orjinalinden almak dah ii olur

sonunda buldum ve tarifteki yaptım. yok böyle birşey. gerçekten çok yararlı.çekmeli tüm hareketlerde kullanabiliyorsunuz. ilk denemem de %10 luk bir ağırlık arttırmama neden oldu. bence deneyin.

Yakın zamanda deniyicem...

Buna benzer birşey yaptım ,çokda işe yarıyor fakat bileğe gelen kısmı acıtıyor.Bileğe gelen kısmı için strap üzerine ne gibi takviye yapmak gerekir

6.90 TL 'a 2 çift ;) Mutlu son...

mcgv2.jpg

Back
Yukarı