Çalıştırdığım kas grupları çakışıyor mu

merhaba ben 16 yaşında 65 kilo biriyim. kilo alıyorum kas kütlesi olarak. size birkaç sorum olacak benim çalışma günlerim şöyle ;

göğüs - omuz p.tesi
kanat - bacak - çarşamba
biceps - triceps - bilek cuma

acaba bi yerde yanlışlık mı var ?

Omuz ve göğüs benim bildiğim aynı gün çalışılmaz çünkü bazı göğüs hareketleri omuzları yoruyor buda performansı düşürüyormuş

hocam biri demişti küçük kas grupları kol yani. aynı gün çalışılması gerek forumdan biriydi
Süper set sistemi uyguluyorsan, bölünmüş olarak haftada 5 6 gün antrenman yapabiliyorsan olur elbette, ama mevcut antrenman düzeni ile olmaz.
göğüs-ön kol
kanat- arka kol
omuz-bacak varyasyonları da olabilir.
Bir önceki antrenmanda çalıştırılan ve yenilenememiş pazu neticesinde kanat, arka kol neticesinde de omuz verimli çalıştırılamayabilir.

Süper set sistemi uyguluyorsan, bölünmüş olarak haftada 5 6 gün antrenman yapabiliyorsan olur elbette, ama mevcut antrenman düzeni ile olmaz.

Bir önceki antrenmanda çalıştırılan ve yenilenememiş pazu neticesinde kanat, arka kol neticesinde de omuz verimli çalıştırılamayabilir.

Göğüs - triceps
Kanat - biceps
Bacak - omuz
deneyeyim bir süre o halde hocam. göğüs basarken arka kol çalıştığından, antrenmanın ikinci kısmında ön kol yaparak tüm kol kaslarında tam pump almak amaçtı.

Kan pompalamak için doğru yöntem ama büyük kaslar için yardımcı küçük kasların işlevi çok önemli, bence de deneyin.

Back
Yukarı