Çalışmadan sonra bitkinlik

Değerli abilerim kardeşlerim spor salonuna başlayalı 1 ay oldu salondaki hocamın verdigi programa göre çalışıyorum harketlerim genelde 4x12 şeklinde oluyor. Antremanda bitkinlik antremandan sonra bitkinlik yaşıyorum normalde 1 gün çalışıp ertesi gün dinlenmem gerek ama ben çalışıyorum 3 gün dinlenmeden kendime gelemiyorum salona gitsem hiçbişey kaldırıp yapamıyorum bunun nedeni nedir beslenme eksikligimi yoksa yanlış program mıdır ? şimdiden teşekkürler

Dinlenmen gerekse neden çalışıyorsun kendin cevaplamışsın:D yeni başlayanlar haftada 3-4 gün olacak şekilde gün aşırı çalışmalı.[DOUBLEPOST=1433266248][/DOUBLEPOST]Tabi ki bunun birçok sebebiolabilir. Bir doktora git istersen anlat ama her gün çalışma yani.

Yok hergün çalışmıyorum söylemek istedigim şu pazartesi antremana gidiyorum salı dinleniyorum çarşamba gittigimde hiçbişey yapamıyorum yani anca cuma günü kendime gelmiş gücümü toplamış oluyorum böyle olunca neredeyse haftada 1 antreman yapmış oluyorum

Hmm belki mental olabilir ancak bir doktora görünmenizde fayda var mineral eksikliği vs bir şey olabilir.

Back
Yukarı