Limm10
Üye
Merhaba, iyi günler diliyorum arkadaşlar.
Vücut geliştirmede 2. Ayıma girmiş bulunmaktayım. Geçen ay yeme içme düzenim 6 öğün fakat gramaj ve karbonhidrat miktarları tam olarak hesaplanmamış olarak geçti. Buna ek olarak hassas mutfak terazisi alıp, yeme içme programımı kendimce düzenledim. Forumdan topladığım bilgiler ve okuduğum makalelerden yola çıkarak ayarladığım için eksik ve yanlış bilgilerimi düzeltirseniz sevinirim, teşekkürler.
P.tesi: Göğüs + Ön kol
Salı: OFF
Çarşamba: Sırt + Arka Kol
Perşembe: OFF
Cuma: Omuz + Trapez
Cumartesi: Bacak + Kalf
Boy: 1.78 Kilo: 67 Yaş:21
SABAH (08:00): 4 YUMURTA BEYAZI, 1 YUMURTA TÜMÜ, 2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEK (UNO), SEBZE (DOMATES-SALATALIK-BİBER...)
ARA ÖĞÜN (10:00): 200 GRAM PINAR LİGHT YOĞURT, 100 GRAM LOR PEYNİR(Varsa önerdiğiniz bir marka önerinizi isterim)
ÖĞLEN (12:00-12:30): 150 GRAM TAVUK GÖĞSÜ, 50 GRAM PİŞMEMİŞ (ESMER PİLAVLIK BULGUR, KEPEKLİ MAKARNA, PİLAV ), SALATA (ZEYTİN YAĞLI)
SPOR GÜNÜ, 100 GRAM PİŞMEMİŞ ( ESMER PİLAVLIK BULGUR,KEPEKLİ MAKARNA,PİLAV)
ARA ÖĞÜN (14:30): SPORA GİDERSEM; 50 GRAM YULAF, 1 MUZ KARIŞIMI, 10'ar GRAM BADEM,YER FISTIĞI,CEVİZ, Tarçın
SPORA GİTMEZSEM; ÇİĞ BADEM, KURU ÜZÜM,CEVİZ, YER FISTIĞI
SAAT (15:15) Gibi evden çıkıp 45 dakika spor salonuna yürüyorum. Hazırlanıp spora başlamam 16:30'u buluyor. Saat 17:30-18:00 gibi spor salonunda ki işim bitmiş oluyor ve saat 18:30 gibi evde oluyorum.
AKŞAM (18:30-19:00): 150 GRAM TAVUK GÖĞSÜ, 50 GRAM PİŞMEMİŞ (ESMER PİLAVLIK BULGUR, KEPEKLİ MAKARNA, PİLAV), SALATA ( YAĞSIZ)
SPORA GİTMEZSEM: BÜYÜK TON BALIĞI, SALATA
PROTEİNLERİ ve KARBONHİDRATLARI pişirmeden evvel gramajlarını tartıp öyle yiyorum
Öğlen yemeğinde ki makarna, pilav bazen yerini PATATES'e bırakır. Akşam yemeğinde ki TAVUK GÖĞSÜ bazen yerini TON BALIĞINA bırakır.
Bunun yanına herhangi bir eklemek istediğiniz, ya da çıkarmak istediğiniz yerlere değinirseniz sevinirim. Her türlü eleştirinize açığım. Saygılarımla...
Vücut geliştirmede 2. Ayıma girmiş bulunmaktayım. Geçen ay yeme içme düzenim 6 öğün fakat gramaj ve karbonhidrat miktarları tam olarak hesaplanmamış olarak geçti. Buna ek olarak hassas mutfak terazisi alıp, yeme içme programımı kendimce düzenledim. Forumdan topladığım bilgiler ve okuduğum makalelerden yola çıkarak ayarladığım için eksik ve yanlış bilgilerimi düzeltirseniz sevinirim, teşekkürler.
P.tesi: Göğüs + Ön kol
Salı: OFF
Çarşamba: Sırt + Arka Kol
Perşembe: OFF
Cuma: Omuz + Trapez
Cumartesi: Bacak + Kalf
Boy: 1.78 Kilo: 67 Yaş:21
SABAH (08:00): 4 YUMURTA BEYAZI, 1 YUMURTA TÜMÜ, 2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEK (UNO), SEBZE (DOMATES-SALATALIK-BİBER...)
ARA ÖĞÜN (10:00): 200 GRAM PINAR LİGHT YOĞURT, 100 GRAM LOR PEYNİR(Varsa önerdiğiniz bir marka önerinizi isterim)
ÖĞLEN (12:00-12:30): 150 GRAM TAVUK GÖĞSÜ, 50 GRAM PİŞMEMİŞ (ESMER PİLAVLIK BULGUR, KEPEKLİ MAKARNA, PİLAV ), SALATA (ZEYTİN YAĞLI)
SPOR GÜNÜ, 100 GRAM PİŞMEMİŞ ( ESMER PİLAVLIK BULGUR,KEPEKLİ MAKARNA,PİLAV)
ARA ÖĞÜN (14:30): SPORA GİDERSEM; 50 GRAM YULAF, 1 MUZ KARIŞIMI, 10'ar GRAM BADEM,YER FISTIĞI,CEVİZ, Tarçın
SPORA GİTMEZSEM; ÇİĞ BADEM, KURU ÜZÜM,CEVİZ, YER FISTIĞI
SAAT (15:15) Gibi evden çıkıp 45 dakika spor salonuna yürüyorum. Hazırlanıp spora başlamam 16:30'u buluyor. Saat 17:30-18:00 gibi spor salonunda ki işim bitmiş oluyor ve saat 18:30 gibi evde oluyorum.
AKŞAM (18:30-19:00): 150 GRAM TAVUK GÖĞSÜ, 50 GRAM PİŞMEMİŞ (ESMER PİLAVLIK BULGUR, KEPEKLİ MAKARNA, PİLAV), SALATA ( YAĞSIZ)
SPORA GİTMEZSEM: BÜYÜK TON BALIĞI, SALATA
PROTEİNLERİ ve KARBONHİDRATLARI pişirmeden evvel gramajlarını tartıp öyle yiyorum

Öğlen yemeğinde ki makarna, pilav bazen yerini PATATES'e bırakır. Akşam yemeğinde ki TAVUK GÖĞSÜ bazen yerini TON BALIĞINA bırakır.
Bunun yanına herhangi bir eklemek istediğiniz, ya da çıkarmak istediğiniz yerlere değinirseniz sevinirim. Her türlü eleştirinize açığım. Saygılarımla...