Çalışma sitilim ve eksiklerim

Şimdi ben çalışma programı olarak genelde 4 günde bir ğöğüs+kol(biceps+triceps) çalışıyorum.Uygunmudur?Gelişim açısından zararı olurmu?Birde vücudun diğer kısımlarını çalıştırmıyorum.Şimdilerde bacakta çalışmaya başladım.Dedilerki vücudun her tarafını çalıştırman lazım yoksa o çalıştığın bölgelerdede pek bi gelişim göremezsin.Pek inanmadım ama yinede ufakta olsa bi doğruluğu varmıdır merak ettim.Cevaplarınızı bekliyorum.Saygılar

Şimdi ben çalışma programı olarak genelde 4 günde bir ğöğüs+kol(biceps+triceps) çalışıyorum.Uygunmudur?Gelişim açısından zararı olurmu?Birde vücudun diğer kısımlarını çalıştırmıyorum.Şimdilerde bacakta çalışmaya başladım.Dedilerki vücudun her tarafını çalıştırman lazım yoksa o çalıştığın bölgelerdede pek bi gelişim göremezsin.Pek inanmadım ama yinede ufakta olsa bi doğruluğu varmıdır merak ettim.Cevaplarınızı bekliyorum.Saygılar

ben sana bunu önermem.pzt-çarş-cuma calısabilirsin gögüs omuz sırt kol bacak karın yani heryeri calıstıracaksın .orantısız olmayacak vücut , bacak ise en önemlisi bacaksız vücutcuya ben vücutcu demem şahhsi görüşümdür.kolay gelsin...

Vücudun gelişmesi için vücuddaki tüm kasların çalışması gerekir bir tarafı çalışmayığ diger tarafı çalışmak olmaz

Vücudun gelişmesi için vücuddaki tüm kasların çalışması gerekir bir tarafı çalışmayığ diger tarafı çalışmak olmaz

neden öyle dedin görünüm açısındansa tamam ama yok sadece bir tarafı geliştirdiğin zaman diğer yerlerde çalıştırmazsan orada gelişim olmaz diyosan bunun bir bilimsel açıklaması varmı? (yani yoksa kol hep beni geliştiriyon birazda omuz,bacak geliştir gelişmiyom ben ya felan mı diyor:D:D)

bacak kasları vücuttaki en büyük ve en güçlü kas grubu.çalıştırdığın zaman vücuttaki büyüme hormonu salgısını artırır.

Back
Yukarı