Öncelikle iyi geceler. Gerçekten bu sorunumu (ya da konumu desem daha doğru olur) nereye açayım bilemedim. Eğer yanlış yere açtıysam gerçekten çok çok özür dilerim.
21 yaşındayım ve spora yeni başladım, daha bir haftayı yeni bitirdim.
Şöyle söyliyim zayıflığım artık psikolojik sorun olmaya başladı, üstüme giysi uyduramama, kısa kollu giyindiğimde utanma sıkılma vb. bende başlayayım dedim. Lafı çok uzattım sanırım tekrar özür dilerim. Şimdi ölçülerimi, antreman programımı yazıp sizden bilgi almak istiyorum. Yani bu program iyidir falan diye. Bir de şu sorunum var ki beslenmem iyi ama çok iyi değil. Yani bunun yanında ek olarak bir ilaça sanırım ismi whey ona gerek var. Ölçülerime geçiyim.
Boy: 178
Kilo: 63
-
Omuz: 105
Göğüs: 94
Bel: 85
Sol kol: 30 Sağ Kol: 31
Programım (Salı, Perşembe, Cumartesi, Pazar)
10DK Koşu bandı
Cest press - 3x12
Shoulder press - 3x12
Butterfly - 3x12
Pull Down (öne ve arkaya) - 3x10
Basep Curl - 3x10
Hummer Curl - 3x10
Lateral Raise - 3x8
Lateral Frent Raise - 3x8
Next Back - 3x15
Abdomen - 3x20
Bacak - 3x10
Bacak Baldır - 3xMax
Les Press - 3x10
Mekik - 3xMax
Şimdi programım bu. Hocanın yazdığı kağıda bakarak yazdım yazım yanlışı olabilir bu yüzden kusuruma bakmayın
Zayıf olduğum için 10 dakka koşu bana biraz abartı gibi geldi bir de siz değerlendirebilir misiniz?
Beslenmem ise şu şekilde
Sabah kahvaltım: 1 yumurta, 3-4 dilim tereyağlı (ballı, salçalı, reçelli) ekmek, ballı süt, peynir, zeytin
Antreman öncesi 1 adet muz
Antreman sonrası 1 adet muz 1 saat sonra fast food (Tavuk döner, börek ya da ev yemeği)
Akşam yemeği yine evde yapılan ev yemeği
Yatarken Konserve ton balık, 2 dilim ekmek ve uyurken ballı süt
21 yaşındayım ve spora yeni başladım, daha bir haftayı yeni bitirdim.

Boy: 178
Kilo: 63
-
Omuz: 105
Göğüs: 94
Bel: 85
Sol kol: 30 Sağ Kol: 31
Programım (Salı, Perşembe, Cumartesi, Pazar)
10DK Koşu bandı
Cest press - 3x12
Shoulder press - 3x12
Butterfly - 3x12
Pull Down (öne ve arkaya) - 3x10
Basep Curl - 3x10
Hummer Curl - 3x10
Lateral Raise - 3x8
Lateral Frent Raise - 3x8
Next Back - 3x15
Abdomen - 3x20
Bacak - 3x10
Bacak Baldır - 3xMax
Les Press - 3x10
Mekik - 3xMax
Şimdi programım bu. Hocanın yazdığı kağıda bakarak yazdım yazım yanlışı olabilir bu yüzden kusuruma bakmayın

Beslenmem ise şu şekilde
Sabah kahvaltım: 1 yumurta, 3-4 dilim tereyağlı (ballı, salçalı, reçelli) ekmek, ballı süt, peynir, zeytin
Antreman öncesi 1 adet muz
Antreman sonrası 1 adet muz 1 saat sonra fast food (Tavuk döner, börek ya da ev yemeği)
Akşam yemeği yine evde yapılan ev yemeği

Yatarken Konserve ton balık, 2 dilim ekmek ve uyurken ballı süt