Çalışma Programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan meme1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

meme1

Üye
S.a body ye baslıyalı 4ay oldu ölçülerim
kilo 53 dü suan 63
omuz 103 dü suan 120
gogus 88 di suan 101
kol 27 di suan 31
bel 73
boy 1.70

gayet güzel ölçü aldım beslenmem çok iyi amino asit falan hiç birşey kullanmıyorum tek sıkıntım bu ay ölçü alamadım hatta kilom 62 ye düşdü hocam dediki her anteramn sonudna mekık haraketlerını ypatıgın ıcın zayıfladın dedı

ben her antreman sonudna 3-4 mekık haraketı yapıyodum karın kasları ve adonısler cok ıyı oldu ama kılo kaybettım hocam normalde cekmemen lazım dedi ama bırakırsam karın kasları bozulur gider kaç gündür kafamda bi program düşünüyorum yardımcı olursanız teseşşür

body programım 3 gunluk 1.gün gogus ve kol 2.gün sırt ve arka kol 3. gün omuz ve bacak

karın kaslarım bozulmasın diye şöyle bi program dusundum
pazartesi 1. gün
salı 2.gün
çarşamba TATİL
perşembe 3.gün
cuma KARIN KASLARI 5 HARAKET
cumartesi TATİL
pazar TATİL

size haftada 1gun karın kası calıscam gene hacım kaybedermıyim yoksa hacim donemınde böyle gayet iyimi yardımcı olursanız cok tesekkur

Bende hacim dönemindeyim her gün 8 dakika yapyrum karın egzersizi mi ve iyi verim aldım ama önmli olan beslenme ve antremanı düzenli yapmak yemene dikkat et düzenli ve kaliteli ye kilo alırsın

benımde her spor sonudna 5-10dk suruyor ama ustte dedıgım gıbı haftada 1gun sıkıbı sekıdle yapsam hem kılo kaybetmem hemde guzel gelısır dimi ?

Back
Yukarı