Çalışma programı

Arkadaşlar öncelikle merhabalar ortalama 6 aydır body building sporu yapan biriyim 20 yaşındayım fakat kollarim çok güçsüz benden sonra spora başlayanlar rahat rahat kilo arttırırken ben arttiramiyorum vede gün sonunda yaptigim spordan bacak hariç gram zevk almiyorum kas grubumun geliştiğini hissetmiyorum vücutta gelişme var elbet fakat cok az bilgisi olan arkadaşlar bu konudan sıkıntısı olup çözüm bulmuş arkadaşlar varsa ve yardımcı olursa gerçekten çok mutlu olurum teşekkürler ilginiz için.

3 vardiya sistemiyle calistigim için beslenmeyi oturtamiyorum fakat elimden geldiğince duzenli sesleniyorum ve şuan gıda takviyesi olarak protein tozu kullaniyorum
Yeterince ağır kaldırıyor musun? mesela 7 ayıdr gidiyorum ve bu 7 ayın 5 ayı gücümün altında antreman yaptığım için fazla gelişme olmadı dediğin gibi senin de benden sonra başlayanlar aldı götürüyo ben yerimde sayıyorum gibi geliyordu her zaman gücünün sınırında çalış ama yaptığın hareketleri de teknik açıdan hakkını ver

Yeterince ağır kaldırıyor musun? mesela 7 ayıdr gidiyorum ve bu 7 ayın 5 ayı gücümün altında antreman yaptığım için fazla gelişme olmadı dediğin gibi senin de benden sonra başlayanlar aldı götürüyo ben yerimde sayıyorum gibi geliyordu her zaman gücünün sınırında çalış ama yaptığın hareketleri de teknik açıdan hakkını ver
[DOUBLEPOST=1472925442][/DOUBLEPOST]Kaldirabilecegim maksimum ağırlıkla çalışıyorum zaten max 10 tekrar çıkıyor 12 olduğunda ağırlık arttiriyorum ama yinede kendimi güçsüz hissediyorum ve etrafimdakilere gore daha az gelistim ve daha hafif ağırlıklarda çalışıyorum valla psikolojik bozuldu

[DOUBLEPOST=1472925442][/DOUBLEPOST]Kaldirabilecegim maksimum ağırlıkla çalışıyorum zaten max 10 tekrar çıkıyor 12 olduğunda ağırlık arttiriyorum ama yinede kendimi güçsüz hissediyorum ve etrafimdakilere gore daha az gelistim ve daha hafif ağırlıklarda çalışıyorum valla psikolojik bozuldu
Yeterince dinleniyor musun?

Back
Yukarı