Kosavrst41
Üye
Evet arkadaş yaklaşık 1.5 aydır kilo vermek için bu spora başladım.Başlarken 83 kiloydum şuan 77 kiloyum ilk ölçümlerim yapıldığında kas oranı %63 yağ oranım ise %18 idi şimdi kas %62 yağ %14.(artık ne kadar doğru ölçülüyorsa).Biraz programımdan bahsetmek istiyorum ağırlık antrenmanına geçmeden önce 15 dakika koşu(hızlı tempo devamlı),15 dk bisiklet ve 10 dk eliptik yapıyorum daha sonrasında ise her gün farklı kas gruplarımı çalışıyorum.Örneğin pazartesi göğüs salı sırt gibi.4x10 yapıyorum ilgili hareketleri.Fakat cardio her gün.Dediğim gibi kilo vermeye çalışıyorum fakat ben her ne kadar vermeye çalışsam da sanki ağırlıklar yüzünden şişiyormuşum gibime geliyor ve şişmek istemiyorum.Salon hocama acaba daha az ağırlık ile mi girmeliyim dediğimde ise hayır ne kadar ağırlığın altına girebiliyorsan gir dedi.Bir kaç gün kendim denedim mesela butterfly 45 gireceğime 25 girdim ama buda kalp atışımı hiç değiştirmiyor yani rahat oluyorum dolayısıylada kalori harcayamadığımı düşünüyorum.Yani demek istediğim şişmeden sadece kilo vermek istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim.Biraz uzun ve karışık oldu kusura bakmayın ilginiz için şimdiden TEŞEKKÜRLER.