Barış Sevinç
Üye
Antrenmanda omuz veya kol çalışırken istemeden belimden destek alıyorum . Tam kuyruk sokumumun bir tik üstü ağrıyor birazcık (2gün oldu ) fıtık olmuş olabilirmiyim?bunu nasıl önleyebilirim bi zararı varmıdır
Anlamadim sadece korktuğumdan sordum[DOUBLEPOST=1521137943][/DOUBLEPOST]Doktor fobiniz mi var ya da gideni dövüyorlar mı? burdan bunu tesbit edebilecek insan olabilir mi?
Hocam zaten bi deadliftte oldu oda hamliktan bugünde ordan destek aldım ufak bi agri hemen olmaz heralde dimi[DOUBLEPOST=1521138036][/DOUBLEPOST]Hareketleri yanlış formda ve ağırlıkta yapıyorsun demektir. Ağırlıkları düşürüp, hareket esnasında kalçanı ve bel bölgesini sıkmaya çalış. Ciddi bir sorun olmuş mudur onu bilemem ama öyle devam edersen olacağının işareti
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hareketi 5 kg arttirdim belimi ve karnimi sıkıp yapacağım birdaha olmasından korkum var birazHareketleri yanlış formda ve ağırlıkta yapıyorsun demektir. Ağırlıkları düşürüp, hareket esnasında kalçanı ve bel bölgesini sıkmaya çalış. Ciddi bir sorun olmuş mudur onu bilemem ama öyle devam edersen olacağının işareti
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cevabınız icin teşekkürler zaten bugün kalktigimda sadece kanatlarda hafif sizlama var cable cross over dan belde agrim yokDostum hareketlerin formlarını doğru yapmaya çok dikkat et. Youtube dan detaylarını izleyebilirsin. Bu çok önemli. Ayrıca doktora görünmen senin için iyi olur. Tam net bilgiyi oradan öğrenebilirsin ancak