inan bana kendi gelişimimden çok memnunum beslenme çok önemli bu işte kardeşimpeki gelişimin nasıl gidiyor bu şekilde ?
inan bana kendi gelişimimden çok memnunum beslenme çok önemli bu işte kardeşim
Olur tabi kardeşim 5 saatten bahsediyoruz. Arkadaşlarında dediği gibi beslenme çok önemli bu sporda. Bende senin gibi çalışan biriyim saat 12.30 13.00 arası öğle yemeği saati malesef bende geceden evde hazırlıyorum yiyeceklerimi yanımda götürüyorum. İş yerinde yemekler iyi çıkıyor ama yağ oranı fazla olduğu için ayda yılda bir canım isterse yiyorum.çok güzel başarılarının devamını dilerim..
Sormak istediğim asıl soru şu. Mesela kahvaltıyı sağlam yaptık saat sabah 8'de.
Öğle yemeği 1'de diyelim. bu 5 saat içinde vücut katabolize olur mu ?
Yani siz işteyken ortalama kaç saat yemek yemiyorsunuz öğünleriniz kaç saat arayla ?
abi kısaca ben sabah 7 de kalkıyorum yumurtalı bi omlet yapıyorum onu yiyorum saat 9 da yulaf ezmemi yiyip 11.15 te salonda oluyorum.1 saat 1 bucuk saat antremanım suruyor.12 45 gıbı proteın shake ıcıyorum ordan cıkıp ısyerıne gıdıyorum saat 2 gıbıde ısyerınde oluyorum gırer gırmez tavuk pılavı yıyorum. 2 öğünüm 17.30 da oluyor daha sonra saat 21.00 gibi 1 avuç badem tüketiyorum eve 11.30 gibi geliyorum gelincede lor tüketiyorumçok güzel başarılarının devamını dilerim..
Sormak istediğim asıl soru şu. Mesela kahvaltıyı sağlam yaptık saat sabah 8'de.
Öğle yemeği 1'de diyelim. bu 5 saat içinde vücut katabolize olur mu ?
Yani siz işteyken ortalama kaç saat yemek yemiyorsunuz öğünleriniz kaç saat arayla ?