Çalışırken Dinlenen En Gaz Şarkılar (Antrenman Müzikleri)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beyler bi sarki vardi rap tarzi ama cok hizli degil 2 tane farkli adamin sesini hatirliyorum bi tane adamin sesi cok kalindi boyle bilerek kalinlastirmislar gibi ara sira fuck kelimesini duydum. adini bilen var mi?

Thork dedi:
Beyler bi sarki vardi rap tarzi ama cok hizli degil 2 tane farkli adamin sesini hatirliyorum bi tane adamin sesi cok kalindi boyle bilerek kalinlastirmislar gibi ara sira fuck kelimesini duydum. adini bilen var mi?
Look at me now olabilir

yok degil. hani ses degistirme programlarinda cok kalin bi ses olur ya bi ses ona benziyodu. 2 kisilerdi diye hatirliyorum. Din diri din diri diiiiiiin din diri din diri diiiiiin diye bi nakarati vardi :D
Mode XL'dir o zaman :) Hatta söylediğin nakaratta Biri Beni Sustursun şarkısında... Nereden aklıma geldi diye soracak olursan şuan mixten karşıma o şarkı çıktı :)

1 saat motivasyonun tavan yapar , bugün salonda damara yakın şarkı açıldı 1 haraketim çöp oldu verim alamadım .
Sorma banada denk gelior olimpik barı vuracan kafalarına dalgasına felan damar misket havası felan bişi atıolar cıkınca gülüşüolar bi alay velet bişeyi ciddi ye almayacaksan hiç yapma daha iyi

Gaz şarkıları bilmem de ben idmana girmeden önce greg plittin motivasyon konuşmasını dinliyorum. İdman boyu adrenalinim tavanda oluyor :D en can alıcı cümle "bir daha asla 1.günki gibi olmayacaksın"

Back
Yukarı