Technozone
Üye
Pazardan aldim kilosu 5 tl casein olcagini hic zannetmiyorum zaten.Malum ogrenciyiz sizce 100 grminda 30-35 gr protein var mi ?
Evet biliyorumda sence kilosu 5tl olan şeyde 35 gr olabilir mi ?Ben bunu soruyorum internetteki degerlere cok guvenmemek lazim.intarnette araştırdığımda kuru çökeleğin 100 gr da 54.9 gr protein var !! google 'leden bakabilirsin
Evde var şuan cokelek acayip hayvansal bi koku geliyor.Lorla cokelek arasindaki farki nerden anlicaz pazardaki adam lor diye cokelek veya cokelek diye lor satiyor olabilir ustunde etiket yok sonuctaFiyatının ucuz olması sizi yanıltmasın, ormanın derinliklerinde yaşayan yerli bir kabilenin altın reverzi bulduğunu varsayın, adamların modern dünyadan haberi yoksa buldukları reverz ne işlerine yarayacak? Çökelek bu rezerv işte. Fiyatı düşük, çükü talep yok, talep yok çünkü uzun zamandır bilinmesine rağmen yeni yeni keşfediliyor ve gerçekten tadı çok kötü. Kuru çökelete yarı yarıya, yaş çökelekte ise 3/1 oranında protein olduğunu varsayabilirsiniz.