angelopoenarum
Üye
Hamsi yiyeceğim fakat kızartmasında yağdan dolayı istemiyorum fırında da küçücük kalıyor bir çözüm öneriniz var mı ?
tam olarak nasıl yapıyosun detaylı olarak anlatırmısın biraz bende tavada yapmaya calısıyorum ama beceremedim bi türlüTavada su ile buğulama yöntemiyle pişirebilirsin. Ben öyle yapıyorum çok leziz oluyor.
Tavaya su dolduruyorum üzerine balıkları diziyorum daha sonra kısık ateşte kapağı kapatıp pişiriyorum.tam olarak nasıl yapıyosun detaylı olarak anlatırmısın biraz bende tavada yapmaya calısıyorum ama beceremedim bi türlü
peki hiç yapışmıyormu sonuçta yağ koymuyosun hiç ve ne kadar balığa ne kadar su koyuyosun ?Tavaya su dolduruyorum üzerine balıkları diziyorum daha sonra kısık ateşte kapağı kapatıp pişiriyorum.
Yeterince su koyduğun taktirde yapışma söz konusu olmaz, su bittiği zaman pişmiş oluyor.peki hiç yapışmıyormu sonuçta yağ koymuyosun hiç ve ne kadar balığa ne kadar su koyuyosun ?
mesela 1kg hamsiye kac lt koyuyosun iyi pişmesi , yapışmaması için onu soruyorum ?Yeterince su koyduğun taktirde yapışma söz konusu olmaz, su bittiği zaman pişmiş oluyor.