animal ürünlerinde benim yaptığım kombinasyon şu şekilde:
pac, pump, nitro, stac. ; maximum hacim kombinasyonu.
Animal pack: vitamin ve mineral desteği veriyor ki bu sporda olmazsa olmaz klasikleşmiş bir destektir kendisi muhakkak alınmalı.
Animal stac: bu arkadaş vücuttaki kullanılabilir doğal testosteronu artırmaktan sorumlu, genetik olarak salgıladığımız doğal testosteron'un kullanım oranını %90 lar seviyesine çıkartıyor. Kullanılabilir testosteron arttığı zaman hem güç artışı hem protein sentezi artıyor.
vücudumuza aldığımız günlük proteinin sadece bi kısmını kullanabiliyoruz yani vücut sadece bir bölümünü sentezleyebiliyor bu sizin vücudunuzun protein sentezi kapasitesiyle alakalı. Animal stak kullandığınızda artan kullanılabilir doğal testosteron seviyenizle beraber bu sentezleme de artıyor, yediğiniz proteinden çok daha fazla verim alıyorsunuz, bence yine olmazsa olmazlardan bir tanesi.
Animal pump: bu bir güç verici pre-workout yani antrenman öncesi desteği.
bu amcanın içinde de Nitric Oxide ve kreatin var.
Nitric Oxide kan damarlarını genişleten bir madde yani çalışma esnasında daha fazla ve rahat kan akışı sağlayarak kaslarımız daha çok kan gitmesini ve oksijen ve kandaki besinler sayesinde daha çok beslenmesini sağlıyor.
Kreatin kırmızı etin içinde bulunan bir aminoasit cinsi ve kaslara güç veriyor ve bu güç gerçekten gözle görülür ve hissedilebilir bi güç.
Animal nitro: bunun içinde de yine vücut için dozajları çok iyi ayarlanmış aminoasit ve BCAA hapları var, bir poşetinde yaklaşık 7000mg aminoasit 6000mg BCAA barındırıyor ve oldukça memnun kaldığım bi ürün. antrenman sonrasında protein, amino ve BCAA muhakkak alınması gereken takviyeler çünkü vücut antrenmandan sonra direk kas yıkımına başlıyor. bu katabolik etkiyi abzorbe etmek için antrenmandan sonra muhakkak BCAA alınmalı protein tozlarının içinde bi miktar oluyor zaten.
Bu kombinasyon toplamda 3'er kutu kullanıldığında bile yaklaşık 3 ay kadar sürede normale oranla oldukça gelişim sağlanabiliyor.
Yüksek protein alımı olmadan bu ürünlerden pek fazla birşey beklemeyin sahip olduğunuz kg başına minimum 2gr protein tüketmek olmazsa olmaz bir kural bu sporda.
Bunu sağlamadan ve garantilemeden hiç bi supplementden fayda beklemeyin derim.