tek malzememiz bulgur
antreman öncesi patatesten bıkanlara alternatif ve tok tutan bir besin
kaynamış suyun üzerine (suya temas etmeden) bir süzgeç içinde bulguru koyuyoruz üzerlerini bi kapakla kapatıyoruz ve buharda bulgurun yumuşamasını bekliyoruz
hazır olunca öylece yiyiyoruz
eğer bundanda bıkar tat tuz alamazsanız yanında yoğurt yada ketçap kullanarak lezzet katabilirsiniz
bulgurun içeriğini ve faydalarını anlatmama gerek yok sanırım
kısa sürede yapılan zahmetsiz bir enerji kaynağı
afiyet olsun
antreman öncesi patatesten bıkanlara alternatif ve tok tutan bir besin
kaynamış suyun üzerine (suya temas etmeden) bir süzgeç içinde bulguru koyuyoruz üzerlerini bi kapakla kapatıyoruz ve buharda bulgurun yumuşamasını bekliyoruz
hazır olunca öylece yiyiyoruz
eğer bundanda bıkar tat tuz alamazsanız yanında yoğurt yada ketçap kullanarak lezzet katabilirsiniz
bulgurun içeriğini ve faydalarını anlatmama gerek yok sanırım
kısa sürede yapılan zahmetsiz bir enerji kaynağı
afiyet olsun