KAS KAYBI

qertick

Üye
Merhaba ben yurt dışında yaşıyorum yaklaşık 8 aydır spor yapıyorum.Sorum şu ki 1-2 hafta spor yapamıyacagım bu zaman da protein tozu kullanmak doğru olur mu herhangibi bir kas kaybı yaşarmıyım ?



DİP NOT:MASTURBASYON KAS KAYBI YAŞATIR MI
 
Merhaba ben yurt dışında yaşıyorum yaklaşık 8 aydır spor yapıyorum.Sorum şu ki 1-2 hafta spor yapamıyacagım bu zaman da protein tozu kullanmak doğru olur mu herhangibi bir kas kaybı yaşarmıyım ?



DİP NOT:MASTURBASYON KAS KAYBI YAŞATIR MI
mastübrasyona çoğu uzman spora + yada - si yok diyor. spor yapmadığın esnalarda kalori ihtiyacından az beslenirsen kas kaybı yaşayabilirsin
 
beslenmenden kısarsan kas kaybı yaşarsın, 2 hafta az bir süre değil güç kaybında olacaktır 1 haftada toparlarsın(yani ya ben 50 basıyordum neden şimdi 40 diye kafana takılmasın geri döndüğünde)

masturbasyonun bi etkisi yok o gün azıcık güç kaybı yaşatabiliyor kaslanmayı engellemez veya kas kaybı yaşatmaz
 
Sporunu 8 aydır düzenli ve kiloları arttırma hedefiyle yapıyorsan 1 haftada hiç bir şey kaybetmezsin, büyük ihtimalle dinlenme nedeniye performansın artar, 2 haftanın sonunda gücünde düşüş başlar. Bu 2 haftada beslenmende ve uykunda ciddi bir sorun olmadığı sürece yaklaşık olarak bıraktığın yerden başlayabilirsin. Kas kaybetmekle ilgili bu kadar endişen varsa 2. haftanın içinde 1 ya da 2 kez vücut ağırlığıyla antrenman yap.
 
Bilimsrl olarak masturbasyonun kas gelisimine etkisi yoktur.2 hafta uzun bir sure ara verdiginde beslenmen hala ayni olursa gozle gorulur kas kaybi olacagini sanmiyorum.ama guc kaybin olucaktir.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için[DOUBLEPOST=1494242554][/DOUBLEPOST]Bu arada şunu tekrar sorayım spora gıtmedıgım zaman protein tozu almak mantıklı mı yıkımı engellemek için ? cidden bu konu hakkında psikolojik bi rahatsızlığım var hani kollarım öyle çokta değil 40 ar cm ama kayıp yaşamak istemiyorum
 
Son düzenleme:
Back
Yukarı