Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar ben eklemler im zarar görmesin diye koşu bandinda sabah ac karnına 5Km\S hiz , Egim 11 de 90 dakika yürüyorum zayiflamak için illa koşmak mi lazim ?
Dostum basen bölgem çok geniş onu nasıl eritebiliriz.
Çok kola içen birisiydim spora başladıktan sonra bıraktım ekmegide bıraktım hic ekmek yemiyorum sabahlarıda dedigim gibi yürüyorum bayada ter atıyorum ne yapmam lazım başka
Dostu sabah 6:30da yürüyüşe başlayıp 8:00 da geri birakıyorum ekmek bıraktım hiç tüketmiyorum kola alışkanlıgım çok şükür azalttım haftada 1 içiyorum gün boyu haraket etmeye çalışıyorum işte günlük aktivitem bu