Herhangi bi hastaligim yok diye biliyorum ben de aptal değilim 4 öğüne kadar yiyordum bir dönem küçük midemle ama olmadı yine.tek denemediğim bu kaldı ben sadece hangi markayı alayım diye açtım başlığı.Böyle konularin açılması bitmeyecek, artık bilgili kişilerde cevap yazmak dan bıktı , aynı klasik cevabı bende yazayım kardeşim +500 kalori beslenerek kilo alamıyorsan ya bir hastalığın vardır yada genetik olarak 1000 de 1 olarak cok kotu bir genetiğe sahipsindir, gainer dan medet umma boşuna
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam beslenmeden kilo alıcam demedim ki ben karbonhidrat tozu + midem bulanana kadar yiyicem ama ek takviye şart bi sitede okudum ektomorfların günde 4000 kalori kadar alması gerekiyormuş.takviye olmadan ben nasıl 4000 kalori alayım??Rich piana'nın 0.33 teki dediğine dikkat et mesela.Video baştan sona kadar izle
İlla 4000 kalori alman gerekmiyor google yaz günlük kalori ihtiyacı diye.Boyunu kilonu yaz çıkan sonuca +300 ekle bak bakalım alıyomusun almıyomusun.Benim sana demen istediğim senin düşüncen yanlış gainer almak şart deil ben 52 kilodan 66 kiloya çıktım.Gainer kullanmadım.Senin düşüncen gainera ağırlık verip beslenme ile desteklemek bu yanlış.Beslenmeni düzenle öyle 2 öğünle falan kilo milo alamazsın gainer kullansan dahi.5-6 öğün yemek ye bakalım 1 hafta kilo alıyomusun almıyomusun.[DOUBLEPOST=1442488082][/DOUBLEPOST]hocam beslenmeden kilo alıcam demedim ki ben karbonhidrat tozu + midem bulanana kadar yiyicem ama ek takviye şart bi sitede okudum ektomorfların günde 4000 kalori kadar alması gerekiyormuş.takviye olmadan ben nasıl 4000 kalori alayım??
Nedeni ne peki hocam ? bana kalırsa bi insan kilo alamıyosa yeteri kadar yemek yemiyodur bu kadar basit.Yaşını bilmeden yorum yapmak zor. 20 yaş altindaysan kilo alman çok daha zordur.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Çünkü o yaşa kadar metabolizman çok daha hızlı çalışır ve vücudun anabolik faaliyetlerini yönlendirdiği yerler farklıdır. Iskelet yapısını güçlendirmek, kas liflerini uzatmak gibi işlere programlidir.İlla 4000 kalori alman gerekmiyor google yaz günlük kalori ihtiyacı diye.Boyunu kilonu yaz çıkan sonuca +300 ekle bak bakalım alıyomusun almıyomusun.Benim sana demen istediğim senin düşüncen yanlış gainer almak şart deil ben 52 kilodan 66 kiloya çıktım.Gainer kullanmadım.Senin düşüncen gainera ağırlık verip beslenme ile desteklemek bu yanlış.Beslenmeni düzenle öyle 2 öğünle falan kilo milo alamazsın gainer kullansan dahi.5-6 öğün yemek ye bakalım 1 hafta kilo alıyomusun almıyomusun.[DOUBLEPOST=1442488082][/DOUBLEPOST]
Nedeni ne peki hocam ? bana kalırsa bi insan kilo alamıyosa yeteri kadar yemek yemiyodur bu kadar basit.
Metabolizma hızı hakkındaki düşüncenize katılıyorum fakat bu arkadaş yeterli beslenme kilo alabilir kendide bahsetti herhangi bir hastalığı yokmuş ektomorfmuş mezomorfmuş orası başka ektoda olsa endoda olsa mezoda olsa günlük kalori ihtiyacını geçtiği zaman kilo alır.Birde arkadaşımızın ilk mesajına dikkat edersek kilo alamayacakmışım gibi gözüküyor demiş yani 5-6 öğün yemek yememiş.Beslenmesini düzenlememiş sanırsam.İlk önce beslenmesini düzenlemesi gerekiyor.50 kilo olan bi adam her halükarda kilo alır.Çünkü o yaşa kadar metabolizman çok daha hızlı çalışır ve vücudun anabolik faaliyetlerini yönlendirdiği yerler farklıdır. Iskelet yapısını güçlendirmek, kas liflerini uzatmak gibi işlere programlidir.
Kendimden de biliyorum, 18 yaşında 181 boy, 62 kiloydum ve ne yapsam kilo alamıyordum. 20 yaşından sonra durum değişti. O zaman sorsan ektomorf olduğumu söylerdim fakat şimdi mezomorf ağırlıklı bir vücut yapısına sahip olduğum anlaşılıyor çünkü artık kilo almakta da vermekte de zorlanmıyorum.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Tabi ki alabilir ama yaş meselesi işi daha da zorlaştırır ve sonuç alması daha uzun süre alır.Metabolizma hızı hakkındaki düşüncenize katılıyorum fakat bu arkadaş yeterli beslenme kilo alabilir kendide bahsetti herhangi bir hastalığı yokmuş ektomorfmuş mezomorfmuş orası başka ektoda olsa endoda olsa mezoda olsa günlük kalori ihtiyacını geçtiği zaman kilo alır.
95liyim 20 oldu yaş yaniTabi ki alabilir ama yaş meselesi işi daha da zorlaştırır ve sonuç alması daha uzun süre alır.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk