Yulafı Nasıl Yiyorsunuz?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve muhammettaha tarafından 20 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 21 üye.
  1. sempatikboys
    Offline

    sempatikboys Üye

    Katılım:
    23 Kasım 2014
    Mesajlar:
    56
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bayan
    çünkü yulaf kepeğinde yağ var sen bunlardan uzak olsan yulafıda en güzel antremana gitmeden önce yulaf+fıstık ezmesi+muz+tarçın da koy çünkü sindirimi kolaylastırır. al yeter içine hem dogal yağ fıstık var karbonhidratda var muz kılo sıkıntın yıksa cici bebede koyabilirsin oylede güzel oluyo yada yoğurla yulafı karıstırıp üstüne ekşimsi gitsin diye muzlu veya çikolatalı puding ekleyebilirsin budun bodyciler bioyle yapıyo
     
  2. uzerg
    Offline

    uzerg Üye

    Katılım:
    25 Haziran 2013
    Mesajlar:
    217
    Beğenileri:
    37
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Eskişehir
    Sonsuz denemelerimden sonra yenilebilcek en pratik ve en lezzetli yolu soyluyorum ki yine de cok lezzetli degil ama benim icin kiyilmis odundan farki olmayan yulaf daha guzel olamaz zaten
    Sut bal ve yulafi mixerde cirp ic direk tarif bundan ibaret
     
  3. TycoLoN
    Offline

    TycoLoN Üye

    Katılım:
    20 Kasım 2013
    Mesajlar:
    145
    Beğenileri:
    55
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Yoğurt + yulaf + muz + kuru üzüm , bunları bi kaseye koy karıştık on numara oluyor bence
     
  4. uzerg
    Offline

    uzerg Üye

    Katılım:
    25 Haziran 2013
    Mesajlar:
    217
    Beğenileri:
    37
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Eskişehir
    Ben bir kutusunu su muslili olandan almistim sadesi daha guzel gelmisti muzla degil de seftaliyle denedim hic hos olmamisti :( muzla guzel olabilir ama
     
  5. Ysf_Dnc
    Offline

    Ysf_Dnc Üye

    Katılım:
    27 Şubat 2014
    Mesajlar:
    95
    Beğenileri:
    38
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Kayseri
    Yulaf ezmesinde de var yağ. Aynı oranları

    iPhone'den Tapatalk aracılığıyla gönderildi
     
  6. KratosS
    Offline

    KratosS Üye

    Katılım:
    18 Ekim 2014
    Mesajlar:
    316
    Beğenileri:
    70
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Yumurtaya katin ustunede bal veya pekmez ohsuper olmadi toz haline getirip krep yap ye
     
    onurkpz bunu beğendi.
  7. sempatikboys
    Offline

    sempatikboys Üye

    Katılım:
    23 Kasım 2014
    Mesajlar:
    56
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bayan
    Etinin yulaf ezmesine bak bakim yağ varmi ondan deliler bu bodyciler yulaf yiyo bu kadar
     
  8. KratosS
    Offline

    KratosS Üye

    Katılım:
    18 Ekim 2014
    Mesajlar:
    316
    Beğenileri:
    70
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Etinin yulaf ezmesi yiyor cogu kisi ve 100 graminda 7 gram yag var ama korkulicak bi yag degil hic bi zarari dokunmaz.
     
  9. Ysf_Dnc
    Offline

    Ysf_Dnc Üye

    Katılım:
    27 Şubat 2014
    Mesajlar:
    95
    Beğenileri:
    38
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Kayseri
    Arkadaşım aynı üründen bahsediyoruz sen ya tam bakmıyosun ya da görmek istemiyosun. 7 gram yağ var Eti Lifalif'in 100 gramında. Kimin hangi amaçla ne yediğini gayet iyi biliyorum.

    iPhone'den Tapatalk aracılığıyla gönderildi
     
  10. BloodRave
    Offline

    BloodRave Üye

    Katılım:
    29 Eylül 2014
    Mesajlar:
    55
    Beğenileri:
    34
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    100gr yulaf 1tk tarçın göz kararı yaban mersini, ceviz ve badem su ile karıştırıp mikrodalgada lapa olana kadar 1dk civarı pişirip servis esnasında 1 ölçek whey tercihen çikolatalı 10numara 5 yıldız lezzet
     
  11. MehmetDeviren
    Offline

    MehmetDeviren Üye

    Katılım:
    15 Mart 2013
    Mesajlar:
    23
    Beğenileri:
    31
    Ödül Puanları:
    23
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    izmir
    EN KOLAY YOLU toz haline getir suyla karıltırıp iç ben öyle yapıyorum şahsen ilk 3 -4 gün alışması zor oluyor ama sonradan gerçekten direk gidiyor ben hala öyle içiyorum yemiyorum


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  12. Xuqa
    Offline

    Xuqa Üye

    Katılım:
    22 Şubat 2009
    Mesajlar:
    69
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    18
    Yulafı ufak bir çelik tencereye koyuyorsun, üstünü hafif geçecek kadar su koyup altını yakıyorsun. yulaf suyu emip hafif bulamaç haline gelince ocağı kapatıyorsun. Pişirdiğin yulafı bir kaseye boşaltıp üzerine 1 ölçek protein tozu(aroması farketmez her türlü güzel oluyor), badem ceviz v.s artık neyin varsa, tarçın koyup kaşıkla karıştırıyorsun. Pişerken suyu emen yulaf protein tozuyla birleşince suyunu hafif salıyor ve mükemmel bir kıvama geliyor. fındık fıstık muz çilek her ne istersen içine at. bol tarçın ek. muhallebiden bile daha güzel oluyor. bak bakalım nasıl yiyorsun bundan sonra.

    kolay gelsin.
     
  13. Aykut Can
    Offline

    Aykut Can Üye

    Katılım:
    9 Ağustos 2014
    Mesajlar:
    194
    Beğenileri:
    126
    Ödül Puanları:
    43
    Cinsiyet:
    Bay
    Ben eğer vaktim yoksa mikserde 1 su bardağı kadar (açlık seviyeme göre arttırırım) öğütüyorum. un haline geliyor- üstüne 2-3 yumurta + bazen pekımez bazen muz hepsini çırpıp yerim. Bazende normal ılık süte karıştırıp göm..
     
  14. Created By Loss
    Offline

    Created By Loss Üye

    Katılım:
    22 Eylül 2014
    Mesajlar:
    1.388
    Beğenileri:
    2.969
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    İnternational Fitness & BB Personal Master Trainer
    200gr yogurt, 125 gr yulaf, 10gr bal, uzerine ogutulmus badem ve ceviz.

    Lg Smart World
     
  15. asrin78
    Offline

    asrin78 Üye

    Katılım:
    8 Şubat 2007
    Mesajlar:
    508
    Beğenileri:
    230
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    MUHASEBE
    Yer:
    İSTANBUL
    Biraz yoğurt ve az üzüm pekmezi ile karıştırarak.Pekmezi abartmayın şeker sorun olmasın ,tadı gayet yenilebilir oluyor
     

Sayfayı Paylaş