Bu da benim uygulamak istediğim program.
Saat 07.00 Kalkış : Pekmez ya da bal ve 20-30 gram kadar lor peyniri. (Gece boyunca yükselen kortizolü kesmek ve kana çabuk karışacak proteini sağlamak için)
Saat 07.30 2 tam yumurta + 2 yumurta beyazı + 50 gr lor peyniri omlet + 1 dilim kepek ekmeği
Saat 12.00 Öğle yemeği: Fabrika yemeği, genelde cuma günü harici et ürünü çıkmaz
Saat 16.30 Eve gelince:
bir porsiyon pilav içine 50 gr kadar lor peyniri.
1 saat sonra antreman
Saat 17.30 Antreman Başlar Saat 18.15 :
50 gr lor + bir bardak meyvasuyu
Saat 18.45 Antremandan 30 dk sonrası:
4 beyaz + 1 tam yumurta omlet + 1 dilim kepek ekmeği
Saat 21.00
100-150 gr tavuk ya da kırmızı et + bir porsiyon pilav (mümkünse esmer pirinç ya da bulgur)
Yatmadan önce:
50-60 gr yağsız beyaz peynir (casein için)
Öncelikle Teşekkürler çok işime yaradı bir taslak gibi üzerinde küçük değişiklikler ile beslenme programı ayarlamaya çalışıyorum.
Fabrikada sabit 08.00 - 16.00 vardiyesinde çalışmaktayım.Bu şekilde bir beslenme düzeni uygulamayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bir kaç soru var.Çalıştığım yerde buzdolabı var 14.00 gibi bir ara öğün yapmak istiyorum çünkü fabrikada kaldığım süre içerisinde iyi beslenemiyorum.Yemekleri de çok besleyici değil ( Makarna Barbunya Fasulye Pirinç Bulgur vb. ) yemekler çıkıyor.Meyve suyu getirsem bir öğünde ne kadar tüketmem gerekir.Birde sizin önerebileceğiniz birşeyler varmı ara öğün için ?
Son olarak yine fabrikadan dolayı 21.00 da bir öğün daha yapmayı düşünüyorum Öğle yemeği gibi bir öğün yapsam ağır gelir mi bilmiyorum. 18.45 ve 21.00 öğünlerini yer değiştirsem nasıl olur ? Yada bir taslak gibi bişey çıkartmama yardım edebilirmisiniz ? Şimdiden teşekkürler cevabınızı bekliyorum. Boy. 1.70 Kilo 68 Hafif Yağlı Yaş.22
Son düzenleme: 2 Eylül 2015