Arkadaşlar kuru haşlanmış tavuk insanı belli bir süreden sonra bayıyor :S makarnanın pirincin arasına koysam dahi tadını direk alıyorum artık bir önerisi olan arkadaş varmı.. tavada kızartmayın falan dediler bana bende paso haşlıyorum
Tavada yapcaksan ilk önce etleri kes sonra yıka iyice tavaya hiç yağ koyma.Belli bir süre sonra et kendi yağını çıkartıyo zaten çok lezzetli oluyor.Tavsiye ederim
Etleri kuşbaşı şeklinde kesip tavada hafif ateşte biraz kızartıyorsun. Üzerine ince ince kesilmiş domates ile bir miktar salça koyuyorsun. domates iyice suyunu saldıkdan sonra üzerine istediğin baharatları ekleyip servise hazır hale getiriyorsun. Ben 320g haşlanmış makarnananın üzerine yukarıdakini ekliyorum yanına a portakal suyu süper gidiyor. Pilav ile yemek istersen tavukları sade kızart. yanına domates dilimleyip Hafif tuz serp.
tavuk bıktırır.hele kokusu daha da bıktırır. yapcagın sos var : salca kekık köri sarmısak az nane karabıber tuz az kımyon bunları karıstır yarım cay bardagı da su ekle sonra tavukları kusbası dograyıp sosa bula. baya bı terbıye olsun 1 gun bekle. hatta ben yaptım buzluga attım 2 hafta oluyo.canım cektıgınde elektrklı ızgarada kebap yapıorum 5 dk da.yanında da bol eksılı marul salatası oooohh
Kızartma sağlıksızdır aslında.En sağlıklısı haşlamak ve tavugun yağsız suyunuda içebilirsin. Tavaya bir miktar su koy tavuk etlerini ince ince kes avuc içi kadar olsun Üzerine kekik pul biber eser bir miktarda da karabiber atabilirsin güzel oluyor
yağda kzıarmadım zaten tavukları suda yıkadım üstlerinde su kaldı birazda avucumda attım tavaya direk bu şekilde kızarttım ben. beyazlaşınca biraz da salça koydum güzel oldu