tavuk pirinç ve soğan

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve DarkNRoll tarafından 22 Mayıs 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. DarkNRoll
    Offline

    DarkNRoll Üye

    Katılım:
    28 Aralık 2010
    Mesajlar:
    163
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    28
    az önce anneme tavuk göğsü ve pirinci verdim haşla diye,pirinci ve tavuğu aynı tencereye koymuş üzerine de bir tane soğan atmış tat versin diye ve haşlamış.yaklaşık 30 dakika haşladı ve şuan altını kapadı.sizce sorun olur mu 30 dakika yeterlimidir? bir de pirinç ve tavuğu aynı tencerede haşlamak sorun teşkil eder mİ?
     
  2. kng0909
    Offline

    kng0909 Üye

    Katılım:
    16 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    155
    Beğenileri:
    65
    Ödül Puanları:
    38
    anne yapıosa dogrudur. ve tadıda senın ayaralacagında cok daha guzel olmustur afıyetle yıyebılırsın
     
  3. DarkNRoll
    Offline

    DarkNRoll Üye

    Katılım:
    28 Aralık 2010
    Mesajlar:
    163
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    28
    dostum ben tavuğu her şekilde yerim tadı önemli değil benim için ama besin değerleri kaybolmuyordur değil mi protein karbonhidrat falan bir değişiklik olmuyordur.umarım endişelerim boşunadır :)
     
  4. Bigdaddy
    Offline

    Bigdaddy Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    129
    Beğenileri:
    114
    Ödül Puanları:
    53
    güzel tarif olmuş bu deneyim bi ara:D
     
  5. DarkNRoll
    Offline

    DarkNRoll Üye

    Katılım:
    28 Aralık 2010
    Mesajlar:
    163
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    28
    az önce antrenmandan geldim ve yedim tavuk gerçekten leziz bir tat almış hiç zorlanmadan bitirdim ama pirinç lapası yemek ölüm gibi :(
     
    Bigdaddy bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş