Tavuk göğsü haşlanmış,kızartılmış, ızgara. Besin değerleri ?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Linea tarafından 27 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 6 üye.
  1. Linea
    Offline

    Linea Üye

    Katılım:
    1 Nisan 2016
    Mesajlar:
    169
    Beğenileri:
    33
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Tavuk göğsünde ki besin değerlerini en iyi hangi şekilde kullanıyorsunuz ?
    Teflonda yağsız bir şekilde yapıyorum. Arada bir kuşbaşı şeklinde kesip haşlıyorum.
     
  2. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    349
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    haşlama hiç yemedım sureklı tencerde yemek gıbı yapar annem sogan bıber domatesli kuşbası seklınde bi oturuşta 1 kılo yencek lezzetlıkle doyamıyor insan cok yaptırıyp dolaba atıyorum cıkartıp ıstıp yıyorum en mantıklısı:)
     
  3. Linea
    Offline

    Linea Üye

    Katılım:
    1 Nisan 2016
    Mesajlar:
    169
    Beğenileri:
    33
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Peki besin değeri olarak ızgaradan avantajlı mı yoksa protein değerinde düşüş oluyor mu öğrenmek istediğim bu aslında.
     
  4. Dynamo
    Offline

    Dynamo Bölüm MOD Yönetici Bölüm MOD

    Katılım:
    21 Ekim 2011
    Mesajlar:
    1.135
    Beğenileri:
    1.704
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    İstanbul
    Dostum senin besin değerlerinin düşmesi ile ilgili bir fobin var herhalde :) Korkma ev ortamında yapabileceğin ısıl işlemlerle besin değerleri etki edecek kadar oynamaz. Nasıl beğeniyorsan öyle tüket.
     
    doxux bunu beğendi.
  5. Linea
    Offline

    Linea Üye

    Katılım:
    1 Nisan 2016
    Mesajlar:
    169
    Beğenileri:
    33
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Dostyum 2 öğün tavuk yada kırmızı et yiyemiyorum bu yüzden hesaplamaya çalışıyorum.
     
  6. ozberkk
    Offline

    ozberkk Üye

    Katılım:
    12 Haziran 2016
    Mesajlar:
    14
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    yemen gereken 200 gram ise 220 gram yersin
    hassas bi terazi al 21 tl ye ben aldım.
    bir öğün tavuk yersin dğrr öğün bitkisel protein yersin olur biter
    bence de bu çok önemli degil bi süre sonra aynı şekil yemekten sıkılıp farklı şekillerde yemek isteyeceksin zaten


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  7. bahadirhtp2
    Offline

    bahadirhtp2 Üye

    Katılım:
    27 Haziran 2016
    Mesajlar:
    10
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    3
    https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/
    Ben burdan takip edıyorum yediğim besinleri hata payı daha az gibi geldi bana.
     
  8. WRking
    Offline

    WRking Üye

    Katılım:
    23 Haziran 2013
    Mesajlar:
    40
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Sağlıklılık açısından haşlama ama lezzet açısından olaya bakıyorsan diğerlerine yönelmen gerek. Ben her gün haşlama şekilde yiyorum ama tadı tuzu pek olmuyor diyebilirim.
     
  9. bahadirhtp2
    Offline

    bahadirhtp2 Üye

    Katılım:
    27 Haziran 2016
    Mesajlar:
    10
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    3
    Haşlama tavuk yada sebze yıyeceksem kesınlıkle buharda pişiriyorum.
     
  10. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    349
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    genelde ben boyle yaptırıyorum sote 0 yağla gayet hoş oluyor
     

    Ekli Dosyalar:

  11. Linea
    Offline

    Linea Üye

    Katılım:
    1 Nisan 2016
    Mesajlar:
    169
    Beğenileri:
    33
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Franquez tarif verirmisin
    Hazırlıyıp deepfreeze atayım yarın.
     
  12. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    349
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    hocam mesela cıkarttım sımdı 1 kılo tavugu annem yarın yapıcak 3-4 günlük deepfree atmana gerek yok asagıda tutarsın once sogan biber kavuruyor sonra tavukları atıyor suyunu salınca domates atıyor ıstersen zeytınyagıda atabılırsın annem atmıyor galıba tam bılmıyorum baharat o kadar
     

Sayfayı Paylaş