Pide ve glisemik indeksi

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve DarkNRoll tarafından 3 Temmuz 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. DarkNRoll
    Offline

    DarkNRoll Üye

    Katılım:
    28 Aralık 2010
    Mesajlar:
    163
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    28
  2. boksbody
    Offline

    boksbody MOD Yönetici Moderator

    Katılım:
    9 Şubat 2012
    Mesajlar:
    4.312
    Beğenileri:
    2.754
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    herşeyin fazlası zarar, pide yağsız etten ve ince hamurla yapılırsa abartılmadığı sürece çok zararlı olacağını düşünmüyorum
    ama difinasyona girmişsen elbette sıkıntılı olur
     
    KAYU bunu beğendi.
  3. KAYU
    Offline

    KAYU Üye

    Katılım:
    15 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    31
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    18
    pide den kastının ramazan pidesi değil de bildiğimiz etli, peynirli yani iç ile hazırlanan olduğunu varsayarak cevaplıyorum. kesinlikle öyle. normalde bende de yağ, şeker, tuz yok ama eğer definasyonda değilsen haftada bir iki gün bu tarz besinleri tüketmekte fayda var. içi temiz hazırlanmış az yağlı (tereyağı öncelikli tercih olmalı) ve abartılı kalın hamuru olmayan bir pide gönül rahatlığıyla yenilebilir. ayrıca içinde etle beraber çeşitli sebzeler de barındırıyor. ayrıca hamuru ne kadar kıtır ve iyi pişmiş olursa o kadar iyi. devamlı spor yapan bir bünye bunu saatler içinde enerjiye çevirip yok edecektir.
     
    Son düzenleme: 17 Ağustos 2013

Sayfayı Paylaş