kaşar loru

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve mavzer95 tarafından 18 Haziran 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. mavzer95
    Offline

    mavzer95 Üye

    Katılım:
    26 Temmuz 2011
    Mesajlar:
    218
    Beğenileri:
    24
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaşlar annem almış yağsız olduğunu ısrar ediyor bende isminden dolayı kuşkuluyum hani tadı pek yağlıymış gibi değil ama yenilebilir olduğu için yağlı olduğuna dair kuşkularım var tadı normal yağlı lor peynir gibi değil ama... var mı bunun hakkında bilgisi olan ?
     
  2. carmelo114
    Offline

    carmelo114 Üye

    Katılım:
    5 Temmuz 2011
    Mesajlar:
    503
    Beğenileri:
    269
    Ödül Puanları:
    73
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Bornova/İzmir
    İnternette biraz araştırdım ama nasıl yapıldığına dair bir bilgi veya besin değeri bulamadım fakat bir marka kaşar loru peynirinin açıklamasına aynen söyle yazmış
    Kahvaltıda, pasta ve böreklerinizde rahatlıkla kullanabile-ceğimiz tam yağlı Mihalıç ve Kaşar Loru Küçük Çiftlik'te özenle imal edilerek satışa sunulmaktadır.
    Normal lordan daha yağlı fakat daha az tuz içeriyor.
     
    mavzer95 bunu beğendi.
  3. mavzer95
    Offline

    mavzer95 Üye

    Katılım:
    26 Temmuz 2011
    Mesajlar:
    218
    Beğenileri:
    24
    Ödül Puanları:
    0
    Teşekkürler.Daha yemem
     
  4. dishiwelet
    Offline

    dishiwelet Üye

    Katılım:
    23 Eylül 2009
    Mesajlar:
    887
    Beğenileri:
    515
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    fitness antrenörü
    Yer:
    antalya
    kasar loru yerine süt loru tercih et kasar loru yaglıdır
     
    themertyildiz bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş