hindi göğüs füme

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve osman30 tarafından 16 Aralık 2009 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 8 üye.
  1. osman30
    Offline

    osman30 Üye

    Katılım:
    7 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    20
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaşlar protein alımını arttırmak için öğün aralarında hızlı yenebilecek şeyler bulmaya çalışıyorum.dün pınar hindi göğüs füme 150 gr ( 100 gr da 18 gr protein var ) aldım % 99 yağsız diyo.bugün denedim bana çok tuzlu ve yağlı geldi. deneyen var mı acaba veya başka bişi tavsiye edecek olan
     
    Pinky bunu beğendi.
  2. AxiboY
    Offline

    AxiboY Üye

    Katılım:
    12 Kasım 2007
    Mesajlar:
    1.154
    Beğenileri:
    691
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    Hukuk
    Yer:
    Kocaeli
    protein alımını arttırmak için wheybar dene bence ögün aralarında cok güzel bi kombine oluyor :)
     
  3. precorefx
    Offline

    precorefx Üye

    Katılım:
    5 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    134
    Beğenileri:
    62
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Ankara
    füme etlerde ciddi oranda sodyum nitrit var(tuzluluğun bir nedeni de bu zaten) ve kanserojen etkisi yıllar önce kanıtlandı, kesinlikle temel bir tüketim malzemesi olmadı. Belki ayda 1 olabilir. (Aynı şekilde salam ve sosisler de bunlar kadar tehlikeli)
     
    Pinky bunu beğendi.
  4. dominic
    Offline

    dominic Üye

    Katılım:
    30 Ocak 2005
    Mesajlar:
    560
    Beğenileri:
    210
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    Vienna-Turkey
    ara öğün için gerek cebinde yanında taşımak için uygun pratik bir protein kaynağı okdar bir yağın zarararı olamz tüketebilirsin günde bir yada 2 porsiyon. ara öğünlerimde beslenmeyi şekillendirmek adına tüketiyorum.
     
    Son düzenleme: 20 Aralık 2009
  5. jimraynor
    Offline

    jimraynor Üye

    Katılım:
    30 Kasım 2007
    Mesajlar:
    1.467
    Beğenileri:
    958
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    Endüstri Mühendisi
    Yer:
    Antalya
    pakette 100 gramında kaç gram yağ var diyor?
     
  6. osman30
    Offline

    osman30 Üye

    Katılım:
    7 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    20
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    0
    1 gr yağ var diyor 100 gr da
     
  7. Tan___
    Offline

    Tan___ Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    261
    Beğenileri:
    46
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    özel bir fitness salonunda çalışıyorum
    Yer:
    mersin
    Hindi tavuktan dağa yağsız ve protein oranı yüksek.bu yüzdende eti biraz kurudur.Senin dediğin yağlıysa eğer o senin pişirme şeklinden veya içine lezzet vermesi için veya farklı amaçla içine karıştırmış olduğun şeylerden kaynaklanabilir.Yada dediğin gibi hazır hindileri bazı firmalar bozulmaması için veya farklı lezzetler oluşması için içine farklı şeyler karıştırıyor.Yanlız dediğim gibi hindi hem yağ oranı çok düşük hem protein oranı yüksek.sana küçük bir tavsiyem bunu pirinç pilavı veya lapayla tüket.Pratik bişey isliyorsan whey bar,müsli,mısır gevreği bu tür şeylere bakabilirsin.
     
  8. osman30
    Offline

    osman30 Üye

    Katılım:
    7 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    20
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    0
    füme yiyeceklerde tuz oranı çok fazla olduğu için yemekten vazgeçtim. şimdi 2 su bardaga eti lifalif yulafla 4 yumurtanın akını çırpıyorum içine kuru üzüm ceviz karıştırıp yuvarlak şekil yapıp fırında pişiriyorum altlı üstlü çevirip 10 dakka. yemeside kolay hızla tüketilebilir ara öğün olarak.
     
    Pinky bunu beğendi.
  9. woodoo
    Offline

    woodoo Üye

    Katılım:
    25 Kasım 2009
    Mesajlar:
    43
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    bende son zamanlarda protein değerinden dolayı yemeye başlamıştım füme yiyecekler fakat dün bi dergide okuduğum içinde ciddi sodyum nitrit olduğuydu yemicem bundan sonra
     
  10. alpi34
    Offline

    alpi34 Yeni Üye

    Katılım:
    23 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    138
    Beğenileri:
    17
    Ödül Puanları:
    0
    o yag sandıgın içine bozulmasın diye su koyuyolar o olmasın
     
  11. deathlifter
    Offline

    deathlifter Üye

    Katılım:
    9 Haziran 2008
    Mesajlar:
    2.416
    Beğenileri:
    2.742
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    bilgisayar muhendisi
    Yer:
    istanbul
    yulaf pişirince bozuluyor diye biliyorum.
     
    Pinky bunu beğendi.
  12. osman30
    Offline

    osman30 Üye

    Katılım:
    7 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    20
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    0
    çok fazla pişirmiyorum zaten pembeleşinceye kadar pişiriyorum :D hafif kuru oluyo yağsız oldugu için.bozuluyodan kastın nedir
     
    Pinky bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş