Arama yaptım bulamadım,şaşırdım da açıkcası. Ankaralı olanlar bilirler bu ekmeği.Halk ekmek fabrikasi çıkarıyor.Bugun annemin ikazıyla sitesine girip baktım ve epey şaşırdım,ekmeğin %10 u soya fasulyesinden oluşuyor,ve bu nedenle 1 ekmekte yaklaşık 30 gr protein oluyor. Açıkcası hem sizleri bilgilendirmek hem de bu ekmek konusunda görüşlerini almak için açtım bu başlığı,ne diyorsunuz yiyelim mi ?
Bilmiyordum, öğrendim. Gerçi Ankarada değilim ama olsun. Anlamadığım nokta 250 gr.lık normal bir ekmekte zaten 20-25 gram protein bulunur. 5 gram protein için ekmeğin tadını bozmaya değer mi ? Gerçi az ekmek tüketen biriyim ama sonuçta 30 gram 250 gr.lık bir ekmekte çok değil.