@thetramp
Besin değerlerini test etiklerini düşünmüyorum.
Yaptıkları testler microbioloji yani spor, küf, salmonella bakteri oluşumu gibi şeylere bakıyorlar.
asitliğne PH değerleri.
Yağ oranına bakarlar, zaten değerli olanda sütün yağı. Besin değeri olan kısım.
Onu aldınız mı "bana göre" bir faydası yok.
Ha siz inanırsınız protein var şu var bu var diye.
Burada referans olarak gıda mühendisi arkadaşınızı gösterek.
Onun söyledikleriyle kaynak, destekli mi konuşmuz oluyorsunuz. Söyleyecekleri tartışılmaz mıdır?
Mühendisler, Prof lar gıda konusundaki tartışmalarda hiçbir zaman hemfikir olmazlar.
Birini doğru dediği diğeri kabul etmez.
iyi çalışmalar.
iyi çalışmalar.
Son düzenleme: 20 Ekim 2012