Eti lifalif ve meyveli lifalif yulaf ezmesi hakkında

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Franquez tarafından 13 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    349
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    arkadaşalr ben sade yulaf kullanıyorum hep ama sabah bi kaşık kadar kuru uzum karısık meyve atıyorum bu diğerinden alsam içinde 14 gram şeker var diyo boyle ugrasmıyım dıye ondada aynı fruktoz şekeri vardır herhalde bilgisi olan varsa bakabılırmı bi ?
     
  2. Kverth
    Offline

    Kverth Üye

    Katılım:
    10 Haziran 2015
    Mesajlar:
    129
    Beğenileri:
    19
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Eskişehir
    Bence alma, yani raf ürünü zaten içinde kurutulmuş meyve var ama ne kadar güvenilir olduğu bilinmez.Bence kendin meyveleri at daha iyi olur.
     
  3. PointQuard
    Offline

    PointQuard Üye

    Katılım:
    9 Kasım 2015
    Mesajlar:
    157
    Beğenileri:
    48
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    Ben 2-3 haftadır yiyorum tadı gayet güzel , normal yulafın yerini tutar mı bilemem ama beni tok tuttugu kesin :D
     
  4. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    349
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    geceden sütle kuru meyveleri yulafı sade yulafı karıştırıp koyuyorum sabah içine 1 ceviz biraz tarçın tadına doyulmuyor zatende onu merak ettım sadece muslı gıbı olan ıcındekı fruktozmu dıye:)
     

Sayfayı Paylaş