Dana Kıyma

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve zero59 tarafından 19 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. zero59
    Offline

    zero59 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2014
    Mesajlar:
    701
    Beğenileri:
    34
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Tekirdağ
    Merhaba Arkadaşlar Yaşım 16 Boyum 1.82 Kilom 72 Uzun Zamandır Spor Yapıyorum Ama Ben Arada Kasaptan Yağsız Olucak Şekilde Kıyma Çektiriyorum Ve Teflon Tavada Hiç Yağ Koymadan Pişiriyorum Antreman Öncesi Veya Sonrası Yiyorum Bunu Haftada 1 Kere Bazen 2 Haftada 1 Kere Yiyorum Çünkü Ne Kadarsa Olsa Kıyma Yağlı Olabiliyor Kırmızı Et Çünkü Sizce Doğrumu Yoksa Hiçmi Yememeliyim?
     
  2. mali67
    Offline

    mali67 Üye

    Katılım:
    25 Aralık 2015
    Mesajlar:
    1.675
    Beğenileri:
    2.422
    Ödül Puanları:
    113
    Cinsiyet:
    Bay
    haftada 2-3 gun bende yapıyorum ama soğanlı ve biberli yapıyorum.çok sevmesemde bazen sırf besin değerleri için yumurtalı yapıyorum gayet guzel oluyor.bende kasaptan yagsız diye alıyorum ama içinde yine kaba hesapla %15 yağ vardır diye düşünüp o gun farklı besinlerden yağ alımına dikkat ediyorum.
     
  3. farti
    Offline

    farti Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2011
    Mesajlar:
    396
    Beğenileri:
    123
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    İyide aldığın yağ sağlıklı yağlardan olur kısaca birde kuruyemişlerden alıcaksın ayrıca yağları kısaca bir sıkıntı olmaz. Bu kadar yağ alımını kafanıza takmayın o zaman benim obez olmam lazımdı 125 grama yakın yağ alırım ve yemeklerde genel olarak ayçicek yağı kullanılıyor tüm yemekleri ben yapmıyorum. Yağ vucut için önemlidir bu kadar kısmaya gerek yok.
     
  4. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    349
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    dostum kırmızı et bulmuşun yağınamı bakıyorsun ? ben nerde kebap kavurma bulsam affetmem tatıle gıttım 1 hafta tavuk yemedım hergün 2-3 kere kebap kırmızı et hemde yağlı saglıklı yağlardan korkmayın hele yağsız cektırıyorum dıyorsun amınoasıt ve testesteron kaynagı sakın kısmayın kırmızı eti.
     
    farti, Pink Zeppelin, stefan35 ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
  5. Thesyseng
    Offline

    Thesyseng Üye

    Katılım:
    14 Kasım 2015
    Mesajlar:
    661
    Beğenileri:
    781
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    System Engineer
    Yer:
    Istanbul
    Ben de gomerim kirmizi et bulursam, bakmam yagina tuzuna sekerine :)


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    mali67 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş