Beklemiş Vs Taze yemek...

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve drahte1905 tarafından 7 Ekim 2007 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. drahte1905
    Offline

    drahte1905 Üye

    Katılım:
    1 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    85
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    İstanbul
    Şimdi beyler ben tavugumu 2 günlük haslıyorum aynı sekilde makarnamıda

    Yani pazartesi pişirip pazartesi yiyorum saklama kabına atıp salıda yiyorum

    Çarşamba tekrarndan pişiriyorum çarşamba-perşembe yiyorum

    Bu beklemiş tavuk makarna pilav acaba kalitelerini kaybederlermi ?

    Mantık ile düşününce en güzeli taze taze yemek ama zamanım her zaman olmuyor

    Ben saklarkende kilitli saklama kabı kullanıyorum az hava alıyor

    Siz nasıl yiceklerinizi muhafıza ediyorsunuz yok sa taze mi tüketiyorsunuz ?thums:
     
  2. Excursion
    Offline

    Excursion Üye

    Katılım:
    22 Nisan 2006
    Mesajlar:
    888
    Beğenileri:
    78
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Elbette taze taze yenmesi daha iyidir, ancak hiç yememekten daha iyidir beklemiş yemeği yemek :)
     
  3. bonatschi
    Offline

    bonatschi Özel Üye

    Katılım:
    10 Ocak 2006
    Mesajlar:
    3.855
    Beğenileri:
    4.910
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Londra
    iyi muhafaza edersen ve bütün halinde ısıtıp sonra tekrar kalanı dolaba koymuyorsan besin değerleri açısından çok büyük bir sorun olmaz..

    ancak tavuk ürünleri her zaman çok risklidir, özellikle yaz aylarında olabildiğinde kısa zamanda tüketmeni öneririm tavugu..

    cunku zehirlenme durumunda yaşayacağın ızdırap o tavugu hazırlamakta yaşayacağının yanında ufacık kalıyor, güven bana=)
     

Sayfayı Paylaş