Şimdi beyler ben tavugumu 2 günlük haslıyorum aynı sekilde makarnamıda Yani pazartesi pişirip pazartesi yiyorum saklama kabına atıp salıda yiyorum Çarşamba tekrarndan pişiriyorum çarşamba-perşembe yiyorum Bu beklemiş tavuk makarna pilav acaba kalitelerini kaybederlermi ? Mantık ile düşününce en güzeli taze taze yemek ama zamanım her zaman olmuyor Ben saklarkende kilitli saklama kabı kullanıyorum az hava alıyor Siz nasıl yiceklerinizi muhafıza ediyorsunuz yok sa taze mi tüketiyorsunuz ?thums:
iyi muhafaza edersen ve bütün halinde ısıtıp sonra tekrar kalanı dolaba koymuyorsan besin değerleri açısından çok büyük bir sorun olmaz.. ancak tavuk ürünleri her zaman çok risklidir, özellikle yaz aylarında olabildiğinde kısa zamanda tüketmeni öneririm tavugu.. cunku zehirlenme durumunda yaşayacağın ızdırap o tavugu hazırlamakta yaşayacağının yanında ufacık kalıyor, güven bana=)