Bazı Önemli Genel Sorular

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve zero59 tarafından 19 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. zero59
    Offline

    zero59 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2014
    Mesajlar:
    701
    Beğenileri:
    34
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Tekirdağ
    Merhaba Arkadaşlar Ben Merak Ediyorum Tavuk Göğsünü Suda Haşladıyan Kendi Değelerini Suya Falan Salıyo Diyorlar Doğrumu Sizce Aynı Şekil Makarnada Dediler Ama Ben Tavuk Göğsünü Biryudum Yağ Tavaya Koyup Kızıyor Ve Peçeteyle Yaydırıp Çok İnce Bir Yudum Birşey Kalıyor Ve Tavaya Su Ekliyorum Biraz Öyle Pişiriyorum Böyle Değerleri Gidermi Veya O Tencerede Haşlanmış Tavuk Göğsünün Değerleri Gittiği Doğrumu Ve Aynı Şekil Makarnanın Birde Son Sorum Bulguru Domates Soğanlı Salçalı Çok Azcık Yağ Koyup Yiyorum Ama Ne Bileyim Çok Azcık Koymama Rağmen Yağlı Gibi Duruyor Beyaz Pirinci Nasıl Yapabilirim Suyun İçinde Haşlıyıp Yiyorum Sizce Öyle İyimi Daha İyi Tarifler Varmı Tadı Ne Kadar Kötü Olursa Olsun Herşeye Razıyım
     
  2. mehmet67
    Offline

    mehmet67 Üye

    Katılım:
    20 Mayıs 2012
    Mesajlar:
    353
    Beğenileri:
    98
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    istanbul
    yemekten anlarım.tarif isterseniz yardımcı olmaya çalışırım.amacınız kilo almak mı vermek mi?

    soruya soruyla karşılık vereyim.mangalda pişen etten akan yağlarla beraber protein de akıyor mudur sizce ?
     
  3. Ömer F.
    Offline

    Ömer F. Üye

    Katılım:
    29 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    334
    Beğenileri:
    85
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Türkiye
    Protein etin kendisi zaten, akan miktar önemsenmeyecek kadar küçük. Buharda pişirmeyi deneyebilirsin çok olumlu yorumları olan bir teknik. Yağ konusuna gelince koyduğun yağı da hassas terazide ölçmeni tavsiye ederim, günlük kalori ihtiyacının %30-35 ini sağlıklı yağlardan alıyorsun sonuçta miktarı aşmanın olumsuz sonuçlar doğuracağını düşünüyorum. Ve en önemlisi sıvı yağın kullanılmaması. Bitkinin genetiğinin değiştirilmiş olması sebebiyle sıvı yağ vücutta çok zor çözünüyor ve damar tıkanıklığına sebep olabiliyor. Ben herşey için zeytinyağı kullanıyorum ve artık aromasını hissetmiyorum.
     

Sayfayı Paylaş