aranızda protein açığını kıyma tüketerek kapatan varmı ?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Striker tarafından 8 Temmuz 2007 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. Striker
    Offline

    Striker Üye

    Katılım:
    26 Haziran 2007
    Mesajlar:
    269
    Beğenileri:
    49
    Ödül Puanları:
    38
    sorum şu ben protein açığımı günde ton balığı alamadığım zaman kıyma ile gideriyorum ne diyosunuz ?cvplarınızı bekliyorum thums:
     
  2. saydam
    Offline

    saydam Özel Üye

    Katılım:
    4 Eylül 2004
    Mesajlar:
    7.079
    Beğenileri:
    1.905
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    serbest
    Yer:
    Academic Sport Center
    bence kiymanin yag orani yuksek oldugundan cok tercih edilmez.
     
  3. Pain&Gain
    Offline

    Pain&Gain Üye

    Katılım:
    20 Haziran 2007
    Mesajlar:
    251
    Beğenileri:
    63
    Ödül Puanları:
    0
    evde protein namına bişey kalmamışsa ve zavallı kaslarım acıkmışlarsa kıyma yerim :) diğer türlü biraz yağlı oldugundan tercih etmiorum fazla
     
  4. Striker
    Offline

    Striker Üye

    Katılım:
    26 Haziran 2007
    Mesajlar:
    269
    Beğenileri:
    49
    Ödül Puanları:
    38
    yağsız çektiricez ozaman :)
     
  5. Coleman Trebor
    Offline

    Coleman Trebor Üye

    Katılım:
    9 Haziran 2006
    Mesajlar:
    618
    Beğenileri:
    83
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Ankara
    ben her sabah kıymalı yumurta yerim dana rostoluk etten çektiriyorum kıymayı yani çiğ köftenin bile içine konulabilecek bir kıyma oluyor
     

Sayfayı Paylaş