3 ay bitti 100dan 80 kiloya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 ay bıttı 100kılodan 80e dustum sımdı amacım kas kutlesını arttırmak gunde bır bölge calısıorum sadece artık . birde piramit uygulamaya basladım . ıns 1 sene ıcerısınde ıstedgm bır vucuda kavusurum boy 1.94 kılo 80 kol 37 gögus 110 omuz hatırlamıorum bel hatırlamıyorum. haftaya tekrardan ölçulcem. programımı ısteyenler mesaj atabılır
kullandıgım yardımcılarım : %100 whey protein tozu(multipower), optimium l carnitine 3000mg 20 tup, weider cla , unıversal amıno asit 2700, multipower creatine(bir ay kullandım creatini)

Eklentiler

• foto3.jpg
    foto3.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 1.354
  • Fotoğraf-0012.jpg
    Fotoğraf-0012.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 1.184
  • Fotoğraf-0015.jpg
    Fotoğraf-0015.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 1.247
  • Fotoğraf-0016.jpg
    Fotoğraf-0016.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 1.270
Son düzenleme:
boyun uzun oldugu için ölçülerin yazdıgından daha altta gibi duruyor göğüs kol falan. Onun haricinde kilo baya vermişsin ve normalın altına inmişsin suandada zayıfsın biraz hacimlen bence :D

boyun uzun oldugu için ölçülerin yazdıgından daha altta gibi duruyor göğüs kol falan. Onun haricinde kilo baya vermişsin ve normalın altına inmişsin suandada zayıfsın biraz hacimlen bence :D

evet bıraz fazla verdım kas olarak gelişim saglamaya calısıorum yağlarım erıyınce kas pek olmadgndan fazla cıkmadı suan hacım antremanları yapıorum kas olarak kılo almayı dusunuyorum

gögus: bench press
ust gögus bench press
dambıl yana acıs
ust gogus dambıl yana acıs
kelebek sıkıstırma
makıne sıkıstırma(alt gögus ıcın yaplan buyuk alet ) (resmi http://www.simplyshredded.com/wp-con...0_60411851.jpg)
ön kol
konsantre
dambıl cekıc
z bar acık tutup cekıs
z bar kapalı tutup cekıs
makınede push cekıs
makınede tek kol cekıs
omuz;
ensede press ayakta uzun barla
dambıl yana acıs
bar önde cekıs
makınede itis yukarı dogru ıtılen alet
trapezler ıcın multipress cekıs
arka kol
dambıl enseden yukarıya
zbar alna cekıs
pushdown
halat acma
skip
kanat ;
enseye cekıs
goguse cekıs
alttan gövdeye cekıs (kurek cekermıs gıbı olan alet)
yerde barla one cekıs.( tek tarafına agırlık koyup kendınıze dogru cekıosunuz testere dıye bılınen hareketın aynısıdır)
barfiks
sırt
barfiks
enseye tam cekıs
dambıllarla tam acıs uzanarak yuzukoyun.
kardio ve zıplama hareketlerı ıp atlama vs.
her gun bır bölge calıstırdım 2 bölgeye gırmedım

DAMBILSIZ CEKILENLER 11. AY DAMBILLI ÇEKILEN POZUM 2. SENEM ARKADASLAR

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı