Mrb, aklima bir soru takildi.. Atiyorum, herhangi bir ogunde 100 gr tavuk ve 100 gr lor peynirini migdeye indirdik. Eger bunlari farkli zamanlarda migdeye indirirsek tavuk daha cabuk sindirilecek, lor daha uzun sure sindirelecek. Peki ya 2sini ayni anda yedigimiz zaman, ne oluyor ?? Sindirim suresi degisiyor mu yoksa Tavuktaki protein ve Lordan gelen protein ayri mi sindiriliyor ?
parça parca yemek sindirimin düzenli olmasını sağlar beraber yiyince haa önce şunu sonra bunu sindireyim demez mide, salgılanan mide öz suyu ve enzimler direkt olarak sindirmeye müsait bir ortam hazırlar ve lorun içindeki whey büyük miktarı sindirilmeye başlar, lorun sindirimi devam ederken fiziksel olarak hazır olan tavuk da yavaştan sindirilir, sonuç olarak eğer lor yiyip 10 dk sonra tavuk yersen cok bi fark olmaz beraber yemek ile, ama araya 1-2 saat koyarsan o zaman farklı bir öğün gibi olur. Seçim sana kalmış...